Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


3.9.2023 15:16

Zdravíčko přátelé, před několika minutami jsem obdržel svůj první ban za NonRP Injuries, PowerGaming, Opakovaný Cop Provoking, Nadměrné uživání střelných zbraní. 

Takže abych se vyjádřil k NonRP Injuries, předpokládam že jde nejspíše o toto - https://streamable.com/pkpyg6
status jsem si zaerpil, ale asi byl nedostatčný měl jsem rpit bezvědomí nebo něco takového, jsem si toho vědom a moc se všem v této RP akci co se stala omlouvám.. Image 

Musím se ale zde zeptat co jsme porušili za PowerGaming , nejsem si vědom PowerGamingu takže mě kdyžtak můžete poučit.

Opakovaný Cop Provoking - Nechápu jaký Cop Provoking vždy když jsme projeli okolo PSA tak oni se za náma začali otáčet a začali jsme se nahánět.. nechápu co je na tom Cop Provoking..

A teď Nadměrné uživání střelných zbraní - Nevím co jsem porušil, PSA na nas miřili/stříleli tak jsem opětoval palbu.. / začali jsme střílet první po camaru protože tomu ujet nejde. ( Kdyžtak mam asi ze všeho klipy takže kdyžtak mužu poslat adminovi pokud by si chtěl něco ověřit nebo tak. :) 

Chtěl bych si touto žádosti požádat o zkrácení popřípadě unban, je to můj první ban, chápu udělal jsem chybu, Omlouvám se..

Předem děkuji za odpověd.. @magovec

 

3.9.2023 15:27, naposledy upraveno 3.9.2023 15:27 uživatelem magovec

Ahoj maggiexd, nebo mám snad říct krupicce?

Za všemi zmíněnými důvody si stojím a jsou naprosto oprávněné. Je úsměvné, že máš na serveru nahráno 50 hodin, z toho je většinově jen provokování PSA s Audi bez SPZ a kropení. Následně tvé vniknutí na základnu kam tě údajně měl portnout cheater? Nemáš logy, nemáš místo na disku? Kdyby jsi neměl místo na pár kilobytový soubor, tak ti ani nefunguje počítač.

Opravdu ti tvé vyloženě pohádky nežereme. Navíc ti byl ban prodloužen Dzardysem. Vyjadřovat víc se ti zde nebudu, protože to zkrátka nemá absolutní cenu.

Ani ti nebudu přát jako všem pěkný den, jsem znechucen,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~27