Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o UNBAN udělen Kocvinem.


matyseeek69

Hráč

5
3.9.2023 19:33

Zdravím,Rád bych poprosil o Unban od kocvina. Nebo alespoň bych chtěl vědet důvod banu,to že když jsem napsal do /do f ,že mi nebouchl airbag,tak to jo,Erpil jsem srážu měl jsem status,policista neměl nic po nárazu do mého auta,poté mi začal vypisovat pmka ve stylu “dobře tak nebudeš erpit” příště alespoň ty bany dávej spravedlivě,děkuji a krásny zbytek dne. ❤️

3.9.2023 22:25, naposledy upraveno 3.9.2023 22:26 uživatelem kocvin

Ahoj, nejprve se vyjádřím k tvému poslednímu argumentu ohledně spravedlnosti. Všechny bany posuzuji podle stejného měřítka a pokaždé porovnávám všechny dostupné informace, jak o hráčích, tak o dané situaci, kterou zrovna řeším. Vážně nerad bych někomu křivdil, nebo naopak nadržoval.

Teď k věci. Suburban který tě trefil má rám a je to navíc dost těžké a pevné auto. Hráč, který ho řídil RPil, vzhedem k povaze nehody, adekvátní injures a to se vším všudy, včetně statusu(nevím kde si vzal že "neměl nic"). Naboural tě na pravý bok, konkrétně náraz směřoval šikmo na A sloupek tvého BMW, jak ostatně vidíme v přiložené fotografii.
Tyto boční nárazy jsou průšvih i u nejmodernějších a mnohem bezpečnějších aut, natož u deset let starého sedanu vyšší střední třídy. Na fotografii můžeme taktéž vidět i rychlost, která byla v době střetu cca 120 km/h. Domnívám se, že by se po takovém nárazu, zmiňovaný A sloupek nacházel někde v oblasti kolen tvé postavy. 

Spoiler


Tvoje RP po takovéto ráně, vypadalo nějak takhle. 

Spoiler

Toliko k tomu TrashRP, více snad není potřeba dodávat. 

NonRP injures jsem k tomu přidal proto, že si pak bez jakéhokoliv dalšího RP a dokonce bez nastaveného statusu prostě odjel z místa pryč. 

Spoiler

Snad jsem to napsal alespoň trochu srozumitelně a je ti jasné za co si ban dostal. Vzhledem k tomu, jak si v této žádosti lhal a jak si mě bombardoval na discordu a ve zprávách tady na webu, jsem se rozhodl tuto žádost zamítnout. Tvoje historie banů, sehrála v rozhodování také významnou roli. 


Powered by LeoSight IFS
LT~20