Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban


PlayOfficialcz

Hráč

1
3.9.2023 20:15

Dobry vecer preji pozadavam o unban ktery byl nepraven coz ve videu jde videt ze jsem najel omylem na cloveka kteryho jsem zajel ale mel jsem lagy a me to proste teleportlo a nevedel jsem ze tam je a za to se omlouvam ze jsem byl toxic ale proste nevim jak vam mam dokazat ze jsem dostal ban nepravem kdyz mam strasne na houby pocitac priste az budu mit lepsi budu natacet slibuji a pokud mi to zamitnete poprosim o 24 hodin aspon dekuji preji krasny vecer Ateamu a jeste jednou omlouvam se... <3

3.9.2023 23:53

Ahoj. Kdyby ses projevoval jako člověk, možná bych ti to zbaštil, ale za tvoje až extrémní výlevy, které jsi nám předvedl, nevidím jediný důvod ban posoudit v tvůj prospěch. Vše jde vyřešit v klidu a ve vší slušnosti, mimo jiné už v historii jeden předešlý trest za DM máš. Jinak mám na serveru nahráno přes 4000 hodin, troufnu si říct, že desync nebo lag poznám, to, co jsi udělal ty, lag zkrátka nebyl.


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo