Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[66/2023] Výběrové řízení pro exteriérového designéra obytného objektu v Montgomery


4.9.2023 20:57, naposledy upraveno 4.9.2023 21:01 uživatelem Kolpanek

KONGRES SAN ANDREAS


[66/2023] Výběrové řízení pro exteriérového designéra obytného objektu v Montgomery


Dne 04.09 roku 2023 se Kongres státu San Andreas rozhodl uskutečnit výběrové řízení pro exteriérového designéra obytného objektu v Montgomery. Za předložené nákresy bude designér zvolený kongresem odměněn finanční odměnou v hodnotě 10.000.000 Kč pro motivaci k zapojení těch nejlepších designérů, neboť tato stavba se nachází v samotném centru celého dění.

V souvislosti s uvedeným, Kongres spouští proces výběrového řízení pro exteriérového designéra obytného objektu v Montgomery státu San Andreas. V průběhu tohoto výběrového procesu bude vyhodnocena a vybrána vhodná osoba, která by měla převzít zodpovědnost za tento stavební projekt. Výběrové řízení začíná od zveřejnění tohoto příspěvku, končí 10.09.2023. 


Výběrové řízení

Přihláška musí obsahovat: ((odpovědi posílejte pod tento příspěvek!))

  • Popis postupu při zhotovování návrhů objektu
  • Seznam použitých materiálů a četnost (( počet objektů ))
  • Samotný nákres grafických podkladů (( screenshoty již hotového mappingu ))

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně kongresu San Andreas

Zeintar

Hráč

49
5.9.2023 14:05

Vážení kongresmani, 

dovoluji si předložit grafický návrh exteriérové budovy, která splňuje podmínky pro toto výběrové řízení. Celý areál stojí na asfaltovém povrchu, čáry, které určují parkovací místa budou nakresleny pomocí termoplastického materiálu. Všechny budovy jsou postavené z betonu, včetně malé budky, která poukazuje, že tyto budovy slouží jakožto motelový areál. Na rohu návrhu jsou též vysazeny mladé stromky, společně s malým křovím. Celkový počet materiálů je 21 tun (( 21 objektů )) materiálů, které jsou vypsány výše. V příloze zasílám fotografie daného návrhu.

Příloha

S pozdravem,
Yukimura Torio

Holub

Hráč

46
5.9.2023 23:28, naposledy upraveno 5.9.2023 23:43 uživatelem Holub

Vážení kongresmani,
dovolím si zde předložit grafický návrh vypracovaný jedním z mých kolegů, který si přeje zůstat v anonymitě.

Informace k danému návrhu:
Jedná se o dvě obytné budovy s betonovými základy, mezi nimi je venkovní prostor s dlažebními kostkami a venkovním posezením. Vedle budov se nachází krom zeleně za účelem zlepšení kvality života a ovzduší v dané lokalitě také parkoviště pro patnáct vozidel. Parkovací místa jsou vyznačená pomocí termoplastického materiálu bílé barvy. Venkovní prostory jsou osvětleny, vnitřní prostory se mají dočkat přípojky pro plyn, vodu a také přípojku na kanalizační síť.
 Návrh pracuje s cirka šedesáti novými obytnými prostory v lokalitě, kde je nedostatek obytných prostor skutečně znát, přičemž mají nabízet kvalitní bydlení pro nižší až střední třídu.

Spoiler

Dodatečné informace:
Budovy mají betonové základy, stavební materiál cihly. Plastová okna. Zda-li má jít o státní byty, nebo zda se rozprodají do rukou soukromníků, nechám na Kongresu. V návrhu se nachází cirka dvacet stromů, jejich počet lze na základě finalního rozhodnutí upravit. Sedm lamp osvětlujících parkoviště, dvě dvojité lampy osvětlující prostor mezi obytnými objekty. ((Počet objektů je 77-95 v závislosti na tom, co vše se mazalo u stávající benzínky))

Půdorys daného návrhu

Spoiler

S pozdravem a přáním hezkého dne jak za sebe, tak i za kolegu, Raymond Brantley


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo