Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Smazání nepotřebných aut z autosalonu


Adlonosram

Hráč

10
4.9.2023 23:03

Hodně lidí chce ve Skimu nové auta jenže nejde to protože jsou všechny sloty na auto obsazené. Proto navrhuji smazat auta které nikdo nekupuje. Auta na smazání: BMW 523i, Audi A8 3.0 V6 TDI Quattro, Chevrolet Tahoe LTZ V8, Mercedes SL 280 a Mercedes SL 350, Mercedes S350, Mustang 2.3 Ecoboost, Impala všechny až na nejsilnější. Tohle hlavně chci navrhnout kvůli tomu že jsou sloty na nové lepší auta zaplněny auty které nikdo nekupuje. Tak to je vše. Díky za odpověď.

4.9.2023 23:06

A co s těmi vozidly, která někdo aktuálně vlastní? To se jim v garáži objeví najednou dvojková Fábka v kombíku?

Jackal

VIP

46
4.9.2023 23:07

Ahoj, ne, takhle to nefunguje. Nejsou plné jednotlivé sloty, ale plné sloty modelů (ne všechny teda, ale většina ano). Takže smazání slabších verzí by znamenalo smazání i těch silnějších.
Taky by mě zajímalo, kde jsi vzal, že tyto auta nikdo nekupuje, na serveru jich je několik desítek a i kdyby bylo možné smazat pouze tyto vozy, tak by to znamenalo ztrátu klidně i X milionů pro hráče.

Jednoduše nesouhlasím, důvod vysvětlen výše, nedává to smysl.

JasonDark

Hráč

19
5.9.2023 00:09

Já bych tam ty auta nechal tak jak jsou. Ty starší a levnější auta tam jsou dobrá pro RP. Někdo kdo dělá civilní RP (i když těch lidí moc není), tak si jistě nekoupí Lamborghini a nebo nějakou Audi R8. Například kde by takový řidič autobusu vzal peníze na to Lambo? Takhle je to celkem vyvážené. Jsou tady jak stará tak i nová auta a tak by to mělo být. Takhle si může auto dovolit každý. A jinak jak psal Dzardys. 

Holub

Hráč

46
5.9.2023 00:17

V první řadě bych zde rád uvedl jednu věc. Modelové sloty nejsou plné. Stále je zde pár volných míst. To jen pro úvod.
Jsou dvě možnosti toho, co tady dotyčný navrhuje.

1. Odstranění méně častých motorizací

Teď k tomu, co tady je navrhováno - odstranění motorizací, které nejsou mezi hráči tak populární. To je to, co asi básník chtěl říci. Dovolím si uvést nejdříve svou prvotní reakci.

V první řadě tím hráči nic nezískají. MTA handling ID je teoreticky možno mít nekonečno. A nedá se říct, že by tím hráči přišli jakkoliv na buben. Dokonce naopak mají možnost zkusit jiné motorizace, které mohou být pro jejich potřeby dostačující. Brát hráčům možnost volby je největší blbost, co můžeš v mých očích udělat, stejně tak jim mrvit RP skrze některé skutečně zbytečnosti.

2. Odstranění méně častých vozidel (přenahrání modelu)

TL:DR verze:

Chci si přečíst slohovku verze:
Tohle je skutečně kravina. Tím vlastně zabiješ méně mainstream volby. To, že v carpacku jsou méně populární auta je i záměr, neboť kolikrát pak jde o neokoukaná auta, která si v průběhu najdou menší, ovšem o to věrnější komunitu okolo nich. Ostatně buďme k sobě zcela upřímní - jsou auta, ke kterým má komunita love it or hate it relationship. Kupříklad Cadillac DTS - jedno z aut, které je rozhodně méně užívané a méně časté mezi hráči. Jsou lidi, kterým se tohle auto líbí, jsou lidi kterým se tohle auto hodí do RPéčka či do stylu postavy, jenže stejně tak jsou zde hráči, kteří tohle auto vnímají jako "hnus velebnosti" nebo tak nějak. Mám jim to za zlé? Nemám, mají právo si to myslet, stejně tak já mám právo si myslet, že BMW 5-er F10 je prostě mid auto. Zabil by jsi tím tedy možnost volby.
Druhý, o to horší argument, je zde přítomnost unique handlingů, ba dokonce blueprintů. Zde to začne být skutečně zajímavé, neboť zde stačí zmínit dvě raritnější vozidla na serveru - Infiniti G35 a Cadillac DTS. Proč zrovna tahle dvě auta? V první řadě obou dvou aut je na serveru dost málo (rád bych věděl kolik jich skutečně je, ale na inzerci ani jedno z aut neuvidíte moc často, Infiniti tak jedno za čtvrt roku, DTSko... no, jestli vůbec tak jednou za půl roku), ovšem stejně tak jde o auta, která se dočkala handlingů. Infiniti je jedno s unique handlingem, DTSko má na sebe pro změnu vázaný blueprint handling. V případě přenáhrání prvního z nich by dotyčný přišel o něco, k čemu může mít IC i OOC vazbu. O investici, ačkoliv to nerad říkám, nemluvě. U toho druhého je to ještě o to horší, že tam je dokonce transakce za skutečné peníze. A co potom? Řešit refund a další věci co a jak? Zabil bys tím zájem hráčů o server.

Na závěr jeden zajímavý fakt -
docela málo bylo starých SLek okolo roku 2021. Minimálně ve srovnání s jinými vozy. A podívejte se dnes - kolik jich jezdí? Sice nejde přímo o mainstream volbu, ale jezdit jezdí. I to je ukázka toho, že se i méně populární auto v očích hráčů může dočkat popularity.

PinkFloydCZ

Hráč

17
5.9.2023 06:56

Bohužel to tak nejde, ačkoliv bych rád ocenil něco nového, tak jsem strašně moc rád za tento vozový park, protože upřímně jsem takovou exotickou a zajímavou nabídku aut nenašel.. Souhlasím s ostatními, někdo do slabší verze/méně kupované mohl nacpat hromadu peněz, a co pak, když mu to někdo smaže?.. Přesně jak říkal Holub.. Asi zde nikdo nebude mít potřebu hrát, vlastně proč by hrál, když dával několik času, úsilí a peněz,  aby mu to nedejbože smazali.. 

Toť vše ode mne.

jan38

Hráč

41
5.9.2023 07:23, naposledy upraveno 5.9.2023 07:43 uživatelem jan38

polovinu těch aut co jsi vyjmenoval jsem měl.

Zbytečné, Auta jsou v pohodě

RP není o autech ale o RP ( bavit se s ostatnimi, pracovat v IZS složkách atd....)

Holub

Hráč

46
5.9.2023 10:52, naposledy upraveno 5.9.2023 11:28 uživatelem Holub

Pardon, ve své odpovědi mám jednu obrovskou chybu - jak Infiniti, tak DTS mají schválený a aktivovaný jeden blueprint handling (pro každé). 

Zdendas

Hráč

20
7.9.2023 11:24, naposledy upraveno 7.9.2023 11:25 uživatelem Zdendas

Ahoj, 

Jak už uváděl Dzardys, změna by udělala přesně tohle, někdo by se napojil a z Audiny by bylo rázem BMW, to by byla hloupost.

Dále jak zmínil Holub, je jestě hodně vozidel (MTA modelů) nevyužitých. 

Některé by se opravdu hodili do následujích RP Updatů (jako třeba očekávaný Farming Update, či by šlo využít něco přímo na stavbu a podobně).

Pokud by tě zajímalo více, před nějakou dobou jsem si k tomu sedl a vypsal kompletně všechny nevyužité a potencionální modely do MTA.

Topic: https://leosight.cz/forum/topic/12126

 


Powered by LeoSight IFS
LT~115