Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Administrátoři podporující "lag farmy", aneb když jeden povolí to, co ostatní odsuzují


Jackal

VIP

46
8.9.2023 11:29, naposledy upraveno 8.9.2023 14:09 uživatelem Jackal

Čáu, upřímně jsem nějakou dobu přemýšlel, do jakého subfóra toto napsat - je to za mě problém, ale nechci to směřovat jako stížnost, jde mi jen o to, aby se na tuto věc utvořil jednotný názor v rámci AT, protože to, co jsem viděl 2 dny zpět, to mi hlava nebrala.


Věřím, že si někdo z Vás všiml mé fotky ve screenech na Discordu, konkrétně se jedná o fotku viz níže.

Několik aut s tím, že je to nějaké frakce, to by asi nebyl až takový problém, co mě však zaráží, tak je ten spam poznámek po zemi, které byly locklé adminem (které Pudi naštěstí odstranila), ty dvě NPC hozené naprosto na random jsou už jen třešnička na dortu. A ne, nejednalo se o poznámky, které by říkaly, že toto a toto místo je pro toto a toto vozidlo, byly to random poznámky s textem typu: "místo vyhrazeno pro Pepíka", "místo vyhrazeno pro Honzíka" a podobně.

No dobře, poznámky jsou pryč a frakce přece musí mít někde sídlo, kde je teda problém?
Hlavní problém je už jen v tom, že to nějaký admin povolil - locknout X poznámek u objektu, a teď se podržte, který ani nepatří té frakci. Ano, toto "parkoviště" v podstatě připadá k budově SA Mobile, interiér té frakce je až přes silnici (kde mimochodem taky parkují auta a mají NPC pohozené tak...zajímavě)


A kéžby tohle byl jen jeden případ, zrovna v LS je tohle, dle mého pozorování, docela rozsáhlý problém, můžeme se tu bavit o Mariově vile (kde mu byly auta odtaženy a on následně počet aut venku skrouhl na minimum, to už bych asi neřešil), Toustíkově baráku (kde už má garáž, takže opět starý případ), nebo o případech jako je ten uvedený výše, který stále existují a konkrétně případ výše má i jakousi podporu ze strany AT.

Přiložím sem ještě 2 screenshoty dalších objektů, u kterých stojí X aut, rozepisovat se už moc nebudu, nemám k tomu tak funny storku :c

Samozřejmě, že na každým autě je alespoň jedna textura.

Frakční "sídlo", s tím asi není moc co dělat, ikdyž by se místo pro garáž taky našlo...


Tak, a teď k pointě celého příspěvku - jediné o co mi jde, tak je změna smýšlení AT nad těmito situacemi, například Dzardys (který je snad jediný, který se toto snaží nějak aktivně řešit) někoho donutí své auta přemístit, ti lidé na něj pak jsou naštvaní, i přesto, že vše udělá dobře - snaží se, aby hráči se slabšími počítači měli ze hry dobrý požitek a neměli místama 10 FPS, ale ono se pak není čemu divit, že se na něj někdo zlobí, když se tu pak najdou takový případy, které jsem ukázal výše (a ano, mluvím hlavně o tom úplně prvním, protože "toto opravdu ne pochopim").
Já mám naštěstí stabilní FPS i u těchto "lag farem" u kterých jsou desítky aut, ale vím, že když má někdo byť jen trochu slabší počítač, tak je to pro něj utrpení, proto bych byl rád, kdyby se toto nějak vyřešilo.


-𓁢Jackal out ✌️

Holub

Hráč

46
8.9.2023 12:23

Neboj se, on se do toho podepíše i ten zákon o vozidlech právnických osob. Do jisté míry, aspoň.

Jinak pokud někdo uvede jako argument "IC, IC" - některá z těch parkovišť se ještě před uveřejněním snímku na Discordu dočkala šťavnatých pokut. Vyřeší to něco? Ne, protože to tam nechají tak či onak. Odtáhne to odtamtud někdo? Ne, protože se najde tak jeden kloudný člověk, co by chtěl jezdit s odtahovkou po skoro půlce mapy sem a tam.

Zeintar

Hráč

49
8.9.2023 13:13

No, co se týče lokací mimo herní zónu, zas tak moc velký problém bych těch víc aut na jednom místě neviděl (pokud jich ofc není 20+ na jednom parkovišťátku), ale co si budem, když jsem jel kolem toho prvního případu, mezi Commerce a Marketem, taky jsem musel zastavit, abych si otřel slzy od smíchu z těch poznámek a NPC. 

Co se týče toho druhého případu, jedná se asi o případ Čepičky a spol. Já v tom osobně nevidím problém, když holt prostě víc lidí bydlí v jednom domě. (1 auto - 1 člověk) Větší problém bych viděl, kdyby tam byl 1 člověk a 20 aut.

A to Grotti by mi asi taky nevadilo, je to "jen" 9 vozidel, mimo hlavní herní zónu (RC) a hráči tam nejezdí tak frekventovaně. Co si budem, když si lidi projedou kolem Poison Baru v Las Colinas, taky tam nejsou dvě auta :D

Za mě je toto zbytečné vlákno. My hráči s tím nic neuděláme, zároveň ani nevěřím, že by bylo více hráčů, kterým by to vadilo, než těch, kterým je to šumák. Tyhle věci tady jsou, byly a budou, no dokud to není v herní zóně, nebo těch aut není nějaké extrémní kvantum, tak bych to neřadil mezi ty přednější problémy skima.

Holub má každopádně celkem point v tom, že se nikdo nechce mrcasit s odtahovkou přes celý SA jen kvůli 10k za auto. Možná by to řešilo několik odtahových parkovišť rozmístěno po mapě, podobně jako jsou Pay 'n Spray? Who knows.

Jackal

VIP

46
8.9.2023 14:09

@Zeintar

Jasně, taky nevidím problém v tom, když má někdo 10 aut venku, když je to mimo herní zónu, problém však nastává v ten moment, kdy proti tomu jeden admin aktivně bojuje a zbytku AT je to jedno, pak člověk vlastně ani neví, jestli je to správně, nebo ne. To je důvod, proč na to upozorňuji.


To první je fakt přepal, proto se tomu v tom topicu věnuji nejvíce, zbytek je jen jako takové drobné upozornění, že by se ten počet aut venku mohl skrouhnout i u nich.
To, že bydlí víc lidí v jednom domě a tak mají samozřejmě víc aut, to je samozřejmě pochopitelný, ale mít venku 10 aut, kdy na každém (dobře, skoro každém, ten Charger nemá, nebo jsem ho neviděl, a na Raptoru rozhodně není) je alespoň jeden polep, no nevím...nemluvě o tom, že mají auta přes celou ulici a z fotky vidím minimálně dvě garáže.

To Grotti bych osobně taky neviděl jako takový problém, kdyby nebyla Toustíkovy vytvořena garáž s tím, že si tam ty auta musí dát, jasně, bylo to víc aut, jasně, většina z nich měla polep, ale bylo to v prakticky stejný ulici, jen asi o 100m vedle.


Jestli to je, nebo není zbytečné vlákno, to nechám posoudit někoho jiného, to že s tím hráči nic neudělají, to vím, proto to taky není směřováno hráčům. 

A že u Poisonu taky stojí několik aut...no, konkrétně teď tam stojej asi 3 - když jich je tam víc, většinou (spíš vždycky, no) je jejich majitel v baru, nebo alespoň v jeho blízkosti.


Budu se opakovat, ale hlavní na co jsem chtěl upozornit je právě ten první případ, nad kterým zůstává rozum stát, ty další dva případy jsou možná zbytečné (byť si stojím za tím, že minimálně to druhé rozhodně ok není), ale i tak je, za mě, vhodné to zmínit, když už to tu řeším. 

8.9.2023 16:56
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024