Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban pro Dzardyse


Develon

Hráč

40
9.9.2023 10:00

Zdravím , ban jsem dostal dne 25.8 a sám uznávám že to bylo vážnější porušení pravidel.

Rád bych poprosil Dzardyse o schovívavost vůči mé žádosti. Vím že trest je to zasloužený , nicméně i za ten čas co jsem aktuálně v banu jsem mohl zpytovat své svědomí. Vím že bys nejspíš namítl že tak dlouhej trest jsi mi dal kvůli mé historii , s čímž bohužel souhlasím , nicméně bych i řekl že za poslední dobu jsem i já projevil snahu se zlepšovat. Mé rp nebylo čistě osobního rázu a snažil jsem se vytvářet rp i pro ostatní , co se týče firmy, tak soutěží , sem tam nějaké schůzky, sponzoring větších událostí jako jsou rallye. Nesnažím se již dělat rp jen pro sebe a snažím se aby z toho mělo užitek více lidí. Situace mého banu byla bohužel přešlap, a upřímně , vedlo mě k tomu jen to že jsem chtěl mít menší RP s policií. Bohužel dopadlo to jak to dopadlo. Nebudu na nikoho nic házet , je to čistě moje chyba.

Co můžu zaručit pokud mi vyhovíš ? No zaručím ti to že se ilegálnímu rp na nějakou dobu opět vyhnu, a budu pracovat na tom aby se mé rp opět zlepšilo a míra mé zabanovanosti byla menší. Hodně často se z banů , zvláště těch vážnějších poučím a neudělám je znovu. Tak to bude i s touto situací. Děkuji ti pokud jsi to dočetl až sem a doufám že mi vyjdeš vstříc. @Dzardys

 

9.9.2023 19:35

Ahoj. Budu k tobě upřímný.

Tobě zachránilo flígr to, že jsme změnili (přinejmenším určitě já ze své strany) banovou politiku s příchodem neomezeného limitu banů. To znamená, že ti klidně můžu střelit ban na dvacet let. No a s tím se taky váže to, že permanentní ban, který dříve nahrazoval rozsáhlejší tresty, by současně s tím byl tvůj třetí a z mé strany tudíž permanentní. To se však nestalo a odnesl sis dočasný, přesto dlouhý trest.

Jeho délka je, jak sám říkáš, zcela adekvátní, protože byť tě do jisté míry znám a vím, co od tebe očekávat, tak současně s tím dost často narážíme na problémy spojené s tvým jménem - ať už je to nějaký metagaming (nezapomeň, kdo mi nahlašoval to PSA, které hlásilo pozici hlídek, aby ilegálové mohli převážet, ale pak jsem se dozvěděl, žes toho sám zneužíval, k čemu ses mi nakonec šel teda doznat), nebo celkově obecné problémy s respektem vůči našim pravidlům.

Slibů, že se napravíš, že už budeš vzorný hráč a že budeš ctít pravidla, těch tu bylo přespříliš. Ale výsledky nikde. Houpat mě můžeš, ale točit dokola, to už ne´. Byť nejsem tím, kdo by tu chtěl být za sketu, trest ti upravovat nebudu - ostatně k čemu by to vlastně bylo. Dostaneš dlouhý trest a po pár dnech unban a ten trest ztratí zcela úplně svůj význam. Ten trest si přečkáš a začneš respektovat pravidla, začneš hrát poctivě a přestaneš ostatním kazit hru.

Pokud tomu tak nebude, další trest za něco podobného začneme na 365 dnech a výše. To má být ten strašák a tebe by to mělo už upozornit na to, že takhle prostě ne.


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024