Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN


ezzynkoo

Hráč

2
10.9.2023 21:30

Dobrý den, před cca půl hodinou jsem dostal ban za TrashRP. 

Jak se to stalo: Jel jsem s kamionem ve SVÉM pruhu a naproti mně jel Ford Raptor v PROTISMĚRU a smikem. ZaRPil jsem "/do jebl se" a on nic. Poté jsme se dohadovali že je to TrashRP ale přitom nebyl. 

Rád bych vyzdvihl, že mám léta praxe s AT a poznám, co je to "Porušení Pravidel". Admin (celé jméno nevím) GameMasterR***. mi udělil ban na 3 hodiny za TrashRP (jsem si jistý, že bezdůvodně). 

Pokud si tento admin myslí, že je toto TrashRP, rád bych mu vysvětlil, co to vůbec znamená. :) 

Účelem tohoto reportu je, aby se minimálně tento admin aspoň trošku zamyslel nad mým banem.

Níže přikládám klip se zvukem.

KLIP ZDE: Klip pro Unban

Přeji hezký zbytek večera

 

Ezzy

Jackal

VIP

46
10.9.2023 22:04

Ahoj, "/do jebl se" opravdu není adekvátní RPení injuries a ban je dle mého zcela oprávněný. Nejsi na FiveM, kde se lidi jebaj o palubku 3x během minuty, kde cukají pásy a podobné vymoženosti, toto se tu prostě netoleruje.

Co mě však zaráží, tak je skutečnost, že řidič Raptoru potrestán nebyl, ten by na tom byl definitivně hůř, než ty. On místo jakéhokoliv RP stáhl okénka dolů a začal vytvářet OOC situaci, i přesto, že dle videa by měl dveře kdesi v sobě. 
S unbanem bych na tvém místě spíše nepočítal, ale myslím si, že by měla být potrestána i druhá strana.

(Btw, ať si kámoš dá chipsy)

11.9.2023 00:01

Druhá strana byla potrestána.

ezzynkoo

Hráč

2
11.9.2023 07:03

Chápu netolerování sprostého vyjadřování, ale "/do jebl se" není nic hrozného, spíše je to normální. V pravidlech jsem četl, že by nikdo neměl být sprostý, ale toto mi přijde jako normální věc, pokud se to nepoužívá neustále. 

Každopádně co se týče unbanu, psal jsem to do Urban žádosti, protože jsem si nebyl jistý, jestli má smysl to psal na fóru admina, nebo přímo danému adminovi.

Rozhodně nemá cenu rozebírat toto téma dál, jen bych byl rád, kdyby se mi někdo ozval s tím, co je na tom TrashRP, protože mixing nebyl, psaní blbostí nebylo a ani nic podobného. Pouze pán 5 minut nic nepsal tak jsem nasedl a odjel.

Jsem rád, že byla potrestána i druhá strana a přeji hezký den. 

11.9.2023 11:04

Podívej se na tuto kompilaci dopravních nehod a ukaž nám, kde přesně se tam někdo "jebl". Já bych řekl, že se lidé spíše zraňují, a oni se zraňují konkrétně. To je to, co od tebe očekáváme, vypsat konkrétní zranění, ne utvořit RP na 3 vteřiny a vesele si pokračovat.

11.9.2023 13:22

Ahoj, jak již napsal Dzardys a Jackal, prosté "jebl se" mi nestačí. Takto by byla každá autonehoda na serveru za tři vteřiny zfouknutá, a čau. Do příště alespoň víš, že máš autonehodu RPit více konkrétněji. Video jsem viděl až včera večer, Dzardys už se o druhou stranu postaral. Kdybych viděl video, a v logu by bylo ukázáno více vět V LOOC, tak bych to také řešil jinak. Topic tedy zamykám, ahoj.


Powered by LeoSight IFS
LT~65

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024