Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - SovietDog


NedamTi

Hráč

4
11.9.2023 16:57, naposledy upraveno 11.9.2023 17:50 uživatelem NedamTi

dobrý den, včera večer jsem udělal menší bordel na benzínce v mg.. Ban jsem dostal od SovietDoga.

 

 

Udělal jsem tam bordel s boomboxem jakože dost velkej, ale v tu chvíli jsem tam netrollil jen já, bylo to více hráču třeba taková Mia Phillips

Prostě why?.. tak jsem se přidal a udělal tam menší bordel, s tím že bych to pak uklidil.. 

Pravidlo 0- vím pravidlo se jede pořád nikdo tam nedal stop rp a tak ale myslel jsem že to hráčům nebude vadit když jsem viděl že dělají tohle:

Navádění hráče na PK?.. jakoby opravdu jsem si myslel že to vadit nebude jen na malou chvíli.

 

Me:

 

Others:

 

Takže tak no každopádně tahle věta je pravdivá a už vím co mám dělat když mě to nebude bavit už a budu chtít jít spát:

 

Moje omluva: nebudu dělat bordel na benzínce. z chyby jsem se poučil a už ji dále nezopakuji.

Peace out NedamTi

@SovietDog

Zyxel

VIP

31
12.9.2023 20:19

ahoj, jakož to osoba kterou zde zmiňuješ a ktera tě i nahlasila za one radia, se vyjadřim, ohledně zminěnych SPZ si myslim že vše řadně erpime pokud ti tohle vadi mužeš na na nás zavolat PSA, co se tyče oneho *nabadani k PK* pokud se nemilim nebylo to miřene na tebe ale na mě kde jsme se o tom celkem dlouho bavili zda ti to da či neda PK. každopadně si myslim že ať už naše konverzace či naše RP kradeni SPZ, zpusobi menši problem jinym hračum než tvoje pokladani radii nacož jsme tě všichni přitomni upozornili že nam to neni zrovna přijemne

 

PS: sorry za češtinu :D

ScruffyXd

Hráč

24
12.9.2023 20:24

Tohle nemyslíš vážně? My jsme tam v ten čas(po půlnoci btw.) dělaly nějaké RP. Nikdo si na něj nestěžoval a troll to nebyl,každej si pak jel spztku sundat a tak dále,nikoho jsme tím neobtěžovaly. Zatímco tvých 140 boomboxů který házely fps dropy na 20 z 60 už je docela extrém,nehledě na ten earrape. A na to že jsme ti to říkaly,že ten zvuk a dropy jsou hrozný ať přestaneš. Cos udělal dále? Jel si pro další a dělal si ještě větší bordel. A teď si stěžuješ na to že někdo dělá RP s SPZtkama? To nemyslíš vážně ne? :D Nehledě na to že přitom jak to nazíváš "Troll Rp" se bavilo dalších 5 lidí,takže to produktivní bylo. Narozdíl do některých který si tam v ten čas chodí jenom ooc pokecat a nic nedělají. My se tam scházíme takhle skoro každej večer,a děláme tam různé RP,a nikdo si nikdy nestěžoval. Tys tam přišel dělat čistě jenom Bordel.

12.9.2023 21:39

Měl jsi to zmínit na místě, teď už jenom trapně kopeš kolem sebe. Takže tyhle důvody beru jako nerelevantní. A k samotné žádosti, ban už ti dávno vypršel. Tím pádem mi tohle stačí jenom zavřít. 


Powered by LeoSight IFS
LT~42