Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban @Dzardys


M4NIAC4L

Hráč

3
13.9.2023 00:53, naposledy upraveno 13.9.2023 01:00 uživatelem M4NIAC4L

Chcel by som požiadať o unban. Viem, že som v danom momente "neerpil" injuries, lebo som ich dostal od hráča, ktorý sám porušil niekoľko pravidiel, jedným z nich je tiež, že neerpil injuries, ale nestihol som poslať link so záznamom, ten prikladám tu https://drive.google.com/file/d/1u1EFwVRZhQA-Tt9bHvQH8rdx-4oGdfFT/view?usp=sharing. Poprosil by som teda o unban vzhľadom na to, že som dostal poškodenie od človeka, ktorý mi najprv spôsobil DM a taktiež absolútne nijakým spôsobom "nezaerpil" injuries po tomto náraze. Taktiež by som chcel podotknúť, že v danom momente nebol okrem IC Džardysa žiaden admin online a nemohol mi pomôcť, aj keď som si report podal ešte skôr, ako ma hráč uniesol, hneď po porušení pravidiel o DM.

P.S.: link som písal v moment, kedy som dostal ban, keďže mi nefunguje konzola na F8, preto som ho nestihol poslať.

13.9.2023 10:40

Ahoj, začneme trochu od konce, adminů nás bylo mnohem více, kromě mě tam byli třeba Soviet s Puding, nepovažujme tento argument tím pádem za jakkoliv polehčující.

A zbytek mé odpovědi bude velice prostý, referujme spolu na pravidla 1 a 8, kterých porušení ses primárně dopustil.

(1) Neustále jsi vyvolával OOC situaci a hráče jsi přesvědčoval, že na únos musí mít tvé povolení. Nemusí. Poté ses obracel na pravidlo 20, to však pojednává o disguisting/gross RP, nikoliv o tom, že se ti nelíbí, že tě někdo unáší.

(8) Reporty sis stihl podat dva nebo tři, mezitím ti nic nebránilo pokračovat v RP. Ale ty sis stál za svým a naopak jsi porušil do počtu mnohem více pravidel. Odpojení z akce, vyvolávání OOC, nonRP injuries - takhle prosím ne. Pokud někdo poruší pravidla, máš to nahlásit a pokračovat v hraní, ne se k němu přidat a pak se ohánět "mas report" - za to bych nejraději začal banovat taky.

V žádosti nevidím legitimní důvod, přesto jsi nezůstal v banu sám, druhá strana za své ilegální počiny obdržela dvojnásob trestu, protože mi rozhodně nepřijde v pohodě po někom začít střílet s důvodem "on do me najel kamos to videl". Ban přesto není tak dlouhý, brzy ti vyprší, tak přečkej.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024