Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Registrační značky na přání na Skimu a jejich úprava.


Holub

Hráč

46
14.9.2023 12:23, naposledy upraveno 14.9.2023 12:38 uživatelem Holub

Toto vlákno vzniklo v souvislosti s tímhle...

Proč? Jednoduše proto, že s danou věcí nesouhlasím. Prostě proto. Jak jsem již několikrát uváděl, tak nemám rád omezování většiny hráčů na základě "pár humorníčků" a tohle je přesně ten případ. Počítám s tím, že jde o experty, co takhle ujížděli hlídkám a měnili si registrační značku na počkání. Chápu samotnou motivaci k této změně, ale proč by se měla negativně dotknout všech? To je jako zdražit auta jen na základě toho, že pár lidi s nimi dělá bordel.
Proč o tom mluvím? Mluvím o tom v souvislosti s optikou průměrného "random" hráče na Skimu - to je vlastnictví vícero vozidel a celkově jejich střídání. 

Argumenty proti této změně (proti zdražení):
1. U hráčů, co hrají "free2play" (jinými slovy nevráží do hry peníze) se z toho stává skutečně čekací hra.
Přepočítal jsem si to a za denní odměny, kterými se v dané změně argumentuje, by si takto mohl změnit registrační značku jednou do týdne (občas i za déle, počítejme 7-9 dní). To je prostě hodně když uvážíme, že takový běžný hráč prostřídá klidně i několik aut za týden, ideálně v kombinaci s druhým bodem je to potom zábava.
2. Koupíme od hráčské postavy auto s nevhodnou registrační značkou.
Zde však utratíme víc za něco, co je v rozporu se zdravým rozumem (na dopravním by tohle nikdo nenechal schválit). Ideálně pak s nedostatkem kreditů se z toho stává hodně nepříjemná hra, která skončí na policejním odtahovišti, kde hráčská postava zaplatí pokutu. Jenže moment, tady se po vyzvednutí registrační značka neresetuje a celý ten kolotoč pokračuje. Že se tohle neděje? Schválně sledujte kolik aut má nevhodnou či vulgární registrační značku. A na mou main postavu se jich taky pár dostalo.
3. Staví to do výhody dřívější hráče.
Stejně jako u polepů (kde důvod se dá chápat a kde to nejde tak snadno podchytit jako tohle) a celé řady produktů, kde došlo ke zdražení. Je totiž rozdíl mezi tím mít za stejnou částku registrační značku na přání pro pět aut, nebo pro dvě. Nevidím důvod proč stavět především nováčky do horší pozice. No, vlastně všechny.
4. Někdo se prostě přepíše u registrační značky. Bohužel mně se tohle taky párkrát stalo, jen ty 4 kredity bolely méně než deset, co si budeme.

Potenciální řešení celé situace:
1. Ponechat stávající cenovou politiku (2 kredity) a prostě ke změně registrační značky hodit cooldown u daného vozidla.
Popravdě nevím, proč tam tahle věc už dávno není - cooldown. Tím by se celá tato sranda vyřešila. Vlk by se nažral (přestalo by se toho zneužívat) a koza by zůstala celá (hráči a jejich spokojenost).
2. Udělat ze změny registrační značky něco, co by žralo peníze IC místo kreditů.
Touto cestou jsem se inspiroval tím, jak jsou kolikrát stavěny některé změny na serveru - jako money sink. Ostatně dávalo by to větší smysl, jen... by ty kredity ve hře pak byly trošku useless.
3. Propisovat změny registrační značky do centrálního registru (opět s ponecháním stávající cenové politiky).
Původně jsem si myslel, že se tyto změny propisujů. Skutečně se nepropisují. Na jednu stranu chápu, že by tím byl u některých aut neskutečný crapload dat, které by byly uvedené v daném dokumentu, na druhou stranu je to dost možná i řešení toho, co vidím jako původce této změny.


Na závěr uvedu jednu věc. Asi se mnozí z vás diví, proč zde tolik řeším změnu z dvou na pět kreditů (jinými slovy z dvou na pět korun). V první řadě je to samotná skutečnost, že takový rozdíl se v průběhu času nasčítá a to setsakramentsky hodně. V té druhé hraju na serveru tou F2P cestou - stejně jako hodně lidí tady studuju, mám jiné náklady (třeba v tuhle chvíli výměnu spojky a dvouhmoty na autě) a celkově nemám moc rád vrážení peněz do F2P věcí. V té poslední řadě na své main postavě se dost často dostávám k autům, co prodávají rozliční hráči a kolikrát to podle toho i vypadá - prasárny po stránce úprav, hydraulika kde to jen jde (za jeden týden pět aut s hydraulikou... ze šesti ._.) a i registrační značky, které byly přinejmenším vrchol nevkusu. A je rozdíl mezi tím, když mě změna všech registraček vyjde na 60 kreditů (které stejně nemám) a když mě to vyjde na 150 kreditů (které už tím tuplem nemám). Popravdě řečeno jsou to věci, kvůli kterým mám chuť hrát méně a méně.

Změny mají být stavěny tak, aby hráči měli příjemnější herní zážitek. Tohle ho podle mého nezpříjemňuje vůbec.

LegitZett

Hráč

15
14.9.2023 13:22, naposledy upraveno 14.9.2023 13:23 uživatelem LegitZett

Ja by som k tomu druhému bodu pridal možnosť navrátiť pôvodnú, generovanú SPZ za IC money, ak by bola nevhodná tá custom SPZ. Ale inak súhlas.


Powered by LeoSight IFS
LT~66