Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[68/2023] Rozhodnutí kongresu ve věci uvedení nevyužívaných bytových prostor v provoz


14.9.2023 14:27, naposledy upraveno 14.9.2023 14:30 uživatelem Kolpanek

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

KONGRES SAN ANDREAS

Kongres San Andreas


Rozhodnutí kongresu ve věci uvedení nevyužívaných bytových prostor v provoz


I. Kongres San Andreas rozhoduje dne 14.09.2023 uvést v provoz bytové prostory, které se nachází na nevyužívaných pozemcích v Las Venturas, které budou dostupné k pronájmu ode dne 30.9.2023:

II. Kongres San Andreas určuje cenu pronájmu každého bytu na částku 5 000 kč. 

III.
Kongres San Andreas se rozhoduje zavést dané pozemky do katastru nemovitostí pod vlastnictví státu San Andreas a zároveň je stanovuje jako neprodejné (pozemky jako takové se prodávat nebudou, pouze bytovky na pozemcích) nejpozději do 17.09.2023.


Odůvodnění tohoto rozhodnutí: Již delší dobu se potýkáme s problémem, který se nijak neřešil. Hovoříme o problému týkající se nedostatku obytných prostor, pro nové občany San Andreas a jakékoliv jiné přistěhovalce. Bytové prostory v San Andreas jsou již téměř všechny zabrané a proto tedy musíme neprodleně zavést nové bytové prostory!


 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~15