Dobry den/odpoledne/večer nevím kde tuto žadost čtete ale dne 8.8 2022 ve 0:09 jsem dostal permanentní ban
od koho? @SovietDog
za co? Za nedostatečne RP INJ.
vysvetlivky jak se to stalo? jel jsem v aute v LV z LV sklad do LV OC na křižovatce stalo další auto a ja do neho narazil protože jsem si jej auta nevšiml. vše jsem si zaerpil a pak jsem si dal: /me cukly pasy a hned na to začal sovietdog reagovat na to co jsem napsal nechal me to v klidu doerpit pak si me odchytl a řešili jsme to vše. řekl že to musi probrat na T3 s dalšími adminami. šel jsem spat protože jsem byl unavení. Než jsem šel spat tak jsem se koukl na forum a videl jsem svuj ban naštval jsem se a začala jsem naražet na Sovidetdogovo rodinnu. (vím že když jste nervní že na to se nebere ohled) tímto všem bych jsem se chtel omluvit hlavne @SovietDog
omluva pro všechny: Omlouvam se všem kterym jsem znechutil nebo zničil RP nakym mim zpusobem kdyz jsem moc neznal pravidla je to 1,1rok od permabanu od te doby jsem se už posunul v mem RP chtel bych poslední šanci vím že nejsem nejhodnejši nebo takhle nebyl jsem nejhodnejší hrač ale vše bych chtel napravit reputaci atd. dejte mi prosím ješte jednu šanci a uvidiíte že jsem se zmenil :/.
chybí mi SKIMO RP žadní server neni tak originalní jako je SKIMO chybí mi ta komunita a kvalitní RP s lidmi. prosím ješte jednu šanci :/.
dekuji za zpetnou vazbu.
Dobry den/odpoledne/večer nevím kde tuto žadost čtete ale dne 8.8 2022 ve 0:09 jsem dostal permanentní ban
od koho? [user:475]
za co? Za nedostatečne RP INJ.
vysvetlivky jak se to stalo? jel jsem v aute v LV z LV sklad do LV OC na křižovatce stalo další auto a ja do neho narazil protože jsem si jej auta nevšiml. vše jsem si zaerpil a pak jsem si dal: /me cukly pasy a hned na to začal sovietdog reagovat na to co jsem napsal nechal me to v klidu doerpit pak si me odchytl a řešili jsme to vše. řekl že to musi probrat na T3 s dalšími adminami. šel jsem spat protože jsem byl unavení. Než jsem šel spat tak jsem se koukl na forum a videl jsem svuj ban naštval jsem se a začala jsem naražet na Sovidetdogovo rodinnu. (vím že když jste nervní že na to se nebere ohled) tímto všem bych jsem se chtel omluvit hlavne [user:475]
omluva pro všechny: Omlouvam se všem kterym jsem znechutil nebo zničil RP nakym mim zpusobem kdyz jsem moc neznal pravidla je to 1,1rok od permabanu od te doby jsem se už posunul v mem RP chtel bych poslední šanci vím že nejsem nejhodnejši nebo takhle nebyl jsem nejhodnejší hrač ale vše bych chtel napravit reputaci atd. dejte mi prosím ješte jednu šanci a uvidiíte že jsem se zmenil :/.
chybí mi SKIMO RP žadní server neni tak originalní jako je SKIMO chybí mi ta komunita a kvalitní RP s lidmi. prosím ješte jednu šanci :/.
dekuji za zpetnou vazbu.