Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Objasnenie Banu SovietDog


Kokees

Hráč

1
18.9.2023 15:27

 

cc, prisiel som si opet zahrat tento server kopu vaznych tvari ludi, milionarov, no isiel som si na odtah po auto samozrejme pred tym npckom boli kopu auta tak jak som si dal odtah za 10k samozrejme to auto ktore som si vyzdvyhol spadlo na vsetky tie auta co tam boli tak som musel vinst na jedno z tych aut a dostat to moje na cestu to som aj urobil a dostal som ban za zadravy rozum dik cau pls objasnenie banu lebo to uz nedavam z nervami @SovietDog

18.9.2023 16:45, naposledy upraveno 18.9.2023 16:48 uživatelem SovietDog

Ban jsi dostal za to že jsi několikrát vjel do PSA garáže a vůbec jsi nehleděl nejspíš na to že tam je závora (pokud byla otevřená, tak tento fakt nebrat jako předmětný) nebo taky to že to tam hlídají ozbrojené NPC, který by ti zamezili přistup do garáže. Žádost zamítám a zavírám. Nevidím zde jeden důvod pro udělení unbanu.


Powered by LeoSight IFS
LT~24