Dobrý deň, 👋🏽
uvedomujeme si čo sme urobili všetko vysvetlenie kolo toho máte v minulej mojej žiadosti a velmi by som si chcel znova zaerpiť o nejaké auto proste celkovo majetok mi nejde chcem si znova zaerpiť ZZS aj s @vaneska mrzi nas to urcite to znova uz neurobime kedze vieme ze sa to tresta a ako sa to tresta... Ak by nešlo dať unban tak aspoň skrátit čo ja viem ja 3 mesiace alebo aspoň mi prosim dajte vedieť kedy si možem o unban požiadať znova...
A určite by som si tam nepokupoval veci keď by som mal v pláne schválne porušovať pravidlá...
Vážne ma to porušenie pravidlá mrzí.
Inak nič proti tebe @SovietDog nemám už moje reakcie niesu ako niekedy a za tie predošlé sa ospravedlňujem napísal som ti to aj pod profil.
Ďakujem prajem pekný deň a nech vám skoro zbehne tento týždeň a nech sa vam darí všetkým čo toto čítate. 💚☘️
Dobrý deň, 👋🏽
uvedomujeme si čo sme urobili všetko vysvetlenie kolo toho máte v minulej mojej žiadosti a velmi by som si chcel znova zaerpiť o nejaké auto proste celkovo majetok mi nejde chcem si znova zaerpiť ZZS aj s [user:12976] mrzi nas to urcite to znova uz neurobime kedze vieme ze sa to tresta a ako sa to tresta... Ak by nešlo dať unban tak aspoň skrátit čo ja viem ja 3 mesiace alebo aspoň mi prosim dajte vedieť kedy si možem o unban požiadať znova...
A určite by som si tam nepokupoval veci keď by som mal v pláne schválne porušovať pravidlá...
Vážne ma to porušenie pravidlá mrzí.
Inak nič proti tebe [user:475] nemám už moje reakcie niesu ako niekedy a za tie predošlé sa ospravedlňujem napísal som ti to aj pod profil.
Ďakujem prajem pekný deň a nech vám skoro zbehne tento týždeň a nech sa vam darí všetkým čo toto čítate. 💚☘️