Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Trash a odmitani RP


Dennyeu

Hráč

3
20.9.2023 20:07, naposledy upraveno 20.9.2023 20:15 uživatelem Dennyeu

Zdravičko dostal jsem ban na 12 H za Trash a Odmitani RP stal jsem na parkovisti capek do mě naboural ja byl zrovna v tu chvili AFK na WC a přišel jsem a už byl ve me nevedel jsem co se děje tak jsem se zeptal a on mi řekl že do me naboural že mi naboural zadek a on sam sobě předek tudiž ve vysledku mi vyšlo že mě by to moc neudelalo jelikož je to na druhe straně auta takže jsem zaerpil /do bochl se hlavou o volant /status krvaci z čela a silně nesouhlasim s banem tudiž žadam o unban prosim myslim si že jsem to dostal nepravem jelikož vše jsem rpil tak nevidim kde je chyba a aji na mem aute jsou takove znamky škody že nulove tak netušim a pokud jsem něco porušil tak mě to mrzi jsem tu novej vim že me to neomlouva ale na FiveM gta5 mam přes 3000 H takže fakt si nejsem vědom moji chyby a ban mi udělal @magovec přeji krasny den
děkuji Denny

PS: omlouvam se za chyby pišu to rychle
https://prnt.sc/wHNEzyMMpdAq

20.9.2023 20:18

Ahoj Denny,

Cením si tvé žádosti o unban, avšak argumentace s tím, že máš naRPeno na FiveM se zde moc nevyplácí... Na FiveM je normální RPit dopravní nehodu stylem, jakým jsi ji zaRPil ty. /me bouchl se hlavou o volant. Mám hned několik otázek...

Jak se bouchneš o volant přes bezpečnostní pás?
Jak dlouhý na to musíš mít krk?
A jak fungují pásy?

My zde neuznáváme to, že by tohle mělo být odpovídající RP dopravní nehodě. Tolik k TrashRP.

Co se odmítání RP týče. Neustále a opakovaně jsi druhému účastníkovi nehody do OOC chatu vypisoval, že jsi byl na záchodě a nevíš co se stalo, takže nebudeš RPit. Sám spoluúčastník tě odkázal na klávesu F10, kde vlezeš do výběru postav. Bohužel taková argumentace u nás taktéž neplatí, ale to určitě víš, protože jsi seznámen s pravidly serveru.

Suma-sumárum. Po skončení banu požádej někoho z Helperů o zaučení, abys podobným situacím mohl předejít. Helpeři ti dostatečně vysvětlí rozdíly mezi FiveM a mezi Skimem. Určitě to stejné platí v případě pravidel. Jak jsi určitě vydedukoval, zamítám.

S přáním pěkného večera,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo