Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

SovietDog- Unban


shevul

Hráč

6
20.9.2023 22:30

                                                                          Porušení pravidla 21.                                                                        

Ahoj než začnu chci pozdravit všechny čtenáře tohohle příspěvku a taky se chci omluvit [GA] @SovietDog  že semnou musel řešit takové kraviny.

 

       Jak to celé probíhalo?

  1. Takže jel jsem trošku rychleji kolem Hasičské stanice v Montogomery a najednou za sebou slyším majáky. Říkám si jo je to v poho řidičák už jsem si udělal tak mě nemají za co vzít. A potom mi řekl Don Glover že je na mě vydán zatykač a zduraznil my že ho na mě nevydal on tak jsem se naštval a stál sem si za svém že ho na mě vydal on že mě jen tak vzal tak jsem se naštval a začal sem nadávat do OOC jsem si vědom že jsem porušil pravidlo číslo 21.
  2. Muj volný čas trávím na serveru Skimo na kterém mi záleží a chtěl bych se vrátit do hry což si myslím že se mi nepovede ale za zkoušku nic nedám.
  3. Omlouvám se za moje psaní neumím se rozepsat.

 

                                                             S pozdravem shevul/Mentix12


  

21.9.2023 00:50

Nuže dobrá, dál sis s tím aspoň nějakou tu práci, avšak tě upozorňují na tři věci. první a druhá.. podtrhuj nebo vybírej tučně jenom důležité věci ne celý text. Třetí nečekej okamžitý unban, nýbrž pouze zkrácení.


Powered by LeoSight IFS
LT~22