Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skrácenie banu

xyzxd

Hráč

11
21.9.2023 16:40, naposledy upraveno 21.9.2023 18:17 uživatelem xyzxd

#1 - [👋🏽] - Úvod... :

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Dobrý deň, 

chcel by som mne a @vaneska požiadať o skrácenie banu, bany sme dostali za Alt to Alt a napomáhanie k Alt to Alt. Z banu sme sa už teraz poučili určite to už nikdy neurobíme ani by sme neurobili keby vieme...

#2 - [📝] - Žiadosť o skrácenie banu... :

Veľmi nás to mrzí nevedeli sme aký to bude mať dopad dokonca sme to ani neplánovali nejak že nejake pravidlo porušíme preto sme to aj erpili akokeby to bolo pohode a zaerpili ako obchod no len sme nevedeli ake to bude mať následky.

Toto je bohužial asi ohľadom tohto banu tretia žiadosť lebo nechcel by som to nechať len tak a nechcem si ani písať stiažnosť na admina, ktorý mi ban udelil po prve lebo ani nemam za čo a po druhe nič proti nemu nemám ten admin je uplne vpohode veľa unbanov mi už dal len sa bojím že další už vážne nedostanem.

Záleží mi na tomto servery a celom tomto portály preto nemám problem doňho dať aj nejake peniaze dal som ich tu dosť a to len preto lebo sa mi to tu cele páči ta komunita to erpečko admini, prístup a celkovo ako to tu funguje.

#3 - [🙈] - Ban, ospravedlnenie sa za porušenie pravidla, postavy... : 

Vážne to pravidlo sme neporušili schválne a nijak sme ho ani neplánovali alebo čosi preto sme to normálne erpili že na tamtej postavičke akože odchádzam z mesta lebo som mal ic problemy z minimálne 10 ľuďmi preto som hneď po tom prešiel aj na stránku moje postavy zmazal si postavu a v správce VIP SKINU ten skin zmazal z tej postavy proste som tu RP akciu alebo interiakciu či ako to nazvať bral fakt vážne a erpil tak že to nechávam svojej najlepšej ic kamarátke a dal jej všetko čo som len mal.

Urobil som nový char podal prihlášku k ZZS postupil som aj jeden test či ako to nazvať na druhy deň som mal mať dalši ale už mi to nevyšlo lebo som dostal ten ban proste vážne som sa snažil všetko erpiť dokonca aj to porušenie no o čom som v tej dobe nevedel že som ja a moja frajerka niečo porušili...

Ta postava bola super preto som si tam ten VIP SKIN kupil bavilo ma ju erpiť a to nie kvoli majetku ale kvoli ľuďom ktorých som ic okolo seba mal a tu kamošku [ moju frajerku ] snou som erpil najviac tak som sa rozhodol to dať jej.

#4 - [🖤] - Porušenie pravidlá, erpenie... :

Taktiež som si veľakrát kupil aj polep na auto a jeden ten polep malo aj porsche ktore som prepísal na tu ic kamošku a ta mi to na druhom chare predala zaerpili sme to tak že proste chcel isme ten vzťah erpiť IC a ja ako nový som sa snažil niekde isť do nejakej práci - ešte predtým čo ma zobrali k ZZS som IC stretol ju na benzínke a tam som sňou erpil mal som aj dom v Montgomery za PSA stanicou po nejakej dobe sme sa bavili a opýtal som sa či ma kde bývať tak som jej dal kľuče od toho domu a ona videla že chodim pešo alebo na tom jednom terennom aute tak sa ma spýtala či nechcem to porsche čo dostala po kamoške - po mne - povedal som že ano tak mi ho prepísala ale pod podmienkou že keď ho bude chcieť naspať alebo predať tak jej ho vrátim tak som to IC bral.

#5 - [🤡] - Moja neznalosť pravidiel... :

Pravidlo sme vážne neporušili schválne fakt nás to mrzí lebo sme do toho toľko času venovali a peňazi jak IC zarabali tak napr OOC dali že by nás už ani nenapadlo nejake schválne porušovanie pravidiel či trolenie a podobne.

Veľmi by sme chceli dostať unban lebo berieme to ako take odreagovanie keď prídeme napr zo školy alebo praxy a občas si ešte tu u vás chceme zaerpiť.

#6 - [🛡️] - Podpora portálu... :

Samozrejme že ak by mi o tento portál nezáležalo nepodporoval by som ho a išiel inde ale toto je fakt jediný portál a su tu jediný seriozny admini čo to beru vážne a preto to tu je tak super to rpčko bohužial porušili sme pravidlá tak máme trest len dufam že aspoň trošku to vyriešim a budem vedieť nejaký termín alebo čosi take kedy by som sa znovu sem mohol vrátiť a zerpiť si tu lebo tohto portálu sa už držím dosť dlho a je to tu super tak nedostante ban ako ja a užívajte si to sem. 

Unban nečakáme lebo proste je to porušenie pravidlá len prosíme o nejakej skrátenie tej permy čo ja viem unban napr. o 2 mesiace alebo čosi take prosim...

#7 - [👮🏽] - SovietDog a žiadosť o riešenie iným administrátorom... :

Sovietdog je dobrý admin veľa krát mi už aj unban dal ale teraz mi už podľa mňa nedá ani skrátenie preto by som chcel aby to prosím riešil nejaký iný admin nemusíte odpísať hneď kľudne aj po mesiaci ja len chcem aby som nemal permanentný ban a ešte raz si u vás zaerpil aj s frajerkou.

#8 - [📜] - Moja história banov... :

Moja história banov je fakt obrovská ale toto s týmto pravidlom som sa ešte nestretol či som ho porušil alebo videl niekde v chate alebo niekde zachytil proste nič z toho vážne som ja a @vaneska o ňom nevedeli a za moje ostatne bany niesom nejak moc nadšený ale som za ne aj trošku celkom rád lebo inak by som sa nenaučil tak erpiť a tie pravidlá si "nezopakoval" poriadne a celkovo proste sa to nenaučil...

( ( ( Neviem či som to všetko dobre porozdeloval aby to bolo prehliadnejšie a lepšie sa to čítalo, ak nie a je to ešte horšie tak pardon ale snažil som sa. ) ) )

Ďakujem každemu čo si toto číta a majte pekný deň, ochvíľu tu máte víkend. 💜🍇

22.9.2023 20:16

Ahoj, rozhodla jsem se, že se na tvoji žádost podívám. Prošla jsem si to a trochu si zrekapitulovala v hlavě kdo jsi a co jsi na serveru dělal.
Moc dobře si pamatuji tvoji postavu Evelyn, se kterou jsem řešila nejedny problémy(nejen jako admin, ale i v IC). Jsi provokatér a rád děláš v IC nepořádek(minimálně tak to na mě působí), moc se neřídíš RP fearem, nebo vážením si života. I tak si ale myslím, že v moment kdy máme možnost dávat bany delší než 14 dní, byla perma zbytečná. Rozhodla jsem se tedy takto - nechám tobě a vanes, smazat majetek. Konkrétně to altnutý porsche, a itemy co jsi měl v MG v domě. Poté zkrátím bany jak tobě(60dní) tak vanes(30dní). Po tomto budeš zapsán na seznam problémových hráčů - takže si budou všichni v AT vědomi toho, že tě mají průběžně hlídat a dávat na tebe větší pozor než na ostatní.