Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


Minix

Hráč

14
21.9.2023 22:41, naposledy upraveno 21.9.2023 23:37 uživatelem Minix

Dobrý večer,před pár minútami jsem dostal ban za metagaming ale ja jsem si teměř jistej že jsem žádnou metu neudělal tím pádem žádam o unban,je to síce jen na 10h ale i tak je to pravdepodobne ban neprávem..Síce je mi blbý to psat protože tu každej druhej vždy píše že jeho ban byl neprávem ale zatím mi to tak přijde když čtu pravidlo o metagamingu a následně svoje logy v kterých nevidím že bych udělal něco co je psané v tom pravidlu..Pravidlo o metagamingu totiž zní přesne takhle,cituju..

 

Metagaming

 

Metagaming znamená používání informací, které jste získali mimo charakter (OOC) ve hře, tedy IC.

Nejčastějším porušením tohoto pravidla je, že si jeden hráč přečte jméno nad hlavou toho druhého, a následně využije toto jméno k oslovení.

Vy sice vidíte jméno hráče, ale vaše postava ne, proto, pokud vidíte hráče poprvé, je dobré se seznámit.

Jediná vyjímka z tohoto pravidla je tzv. MGIN, jedná se o možnost snáze integrovat nováčka do hry.

Je tedy povoleno se s kamarádem začínajícím na serveru domluvit, že se passive RP vaše postavy již znají, pokud to není nijak v rozporu s příběhem postav

Nevím o tom že bych IC použil nějakou informaci kterou jsem získal OOC jelikož se stalo to že jsem vozil HZS  dokumenty ve firmě Black Angels,u kopce ze SF blízko Camusu jsem viděl bouračku PSA s civilním vozidlem tak jsem do frakčního chatu napsal že manželia Zayasovci a.k.a. Magovec a Dzardys měli nehodu,na to jsem dostal od kolegu odpověd že to mám napsat do IC chatu(vysílačka),ja jsem mu na to odpovědel že to vím ale že do IC logicky asi nenapišu že postavy které RPí admini měli nehodu..Do IC chatu prostě nenapíšeš "admini měli nehodu"...Tím pádem si myslím že došlo možná k nedorozumění jelikož si nejsem vědom toho že bych metoval, o ty nehodě jsem vědel normálně i IC,viz logy přiložene níže kde mi Lena Zayas do megafónu řika ať je objedu..Tím pádem nevím o tom že bych porušil pravidlo o metagamingu protože jsem o tý nehode ICčkově vědel a není to žadna OOC získaná  informace použitá v ICčku, jediné co jsem udělal je to že jsem to nejdřiv napsal do frakčního chatu a zdůraznil jsem že to jsou admini Magovec a Dzardys  a následně jsem to řekl i do vysilačky kolegům ať na tú nehodu dávaji pozor kdyby někdo šel taky jezdit...Tím pádem žádam o unban,zkracení a nebo aspoň vysvětlení kde jsem teda metoval a kde jsem OOC informaci použil v IC světe...Pokud jsem opravdu udělal někde chybu tak budu jen rád za objasněni a vysvětlení a do přište si dám pozor pokud se teda přijde na to že jsem opravdu zametoval i když zatím si toho z tohohle všeho nejsem vědom..

 

Ban udělil @Holysek

 

Logy:https://leosight.cz/logs/63nUkxEQi0/fb4161c03d75

jan38

Hráč

41
21.9.2023 23:21, naposledy upraveno 21.9.2023 23:23 uživatelem jan38

Ahoj jakožto já co tě nahlásil a člověk co měl 4 měsíce permanentní ban za Metagaming.

Myslím si že tohle je část kde jsi použil metagaming, měl si možnost viz první screen dát do vysílačky ne do OOC, u druhého jsi jakoby jsi narážel na IC jména magovce a Dzardyse

řekl si kde byla DN a kdo měl DN, 

Zde máš důkazy, jelikož admin není povinen ti je zasílat

 

 

Minix

Hráč

14
22.9.2023 00:12, naposledy upraveno 22.9.2023 00:23 uživatelem Minix

@jan38 Pořad nějak  nevidím tú metu a ani žádnou informaci získanou OOC kterou bych následně použil v ICčku,podle toho jak zní to pravidlo tak meta by to byla maximálně  kdybych do vysilačky jen na základe jmén nad hlavou a  legitkou napsal třeba "policajti Lena Zayas a Steve Zayas měli nehodu" i když je v ICčku neznám osobně,nevím jak vypadaji,jak se jmenuji ani nic...Dejme přiklad,přečetl bych si jmena které maji nad jejich hlavou napsané na legitce(OOC informace jelikož IC o nich nic nevim) a následně bych napsal do vysilačky "Lena  Zayas a Steve Zayas měli nehodu"..Jejich jmena které vím jen OOC bych použil v ICčku kde je neznám a nic o nich nevim,tohle by byla meta a OOC získaná informace použitá v ICčku..ale tohle ani nic podobné jsem neudělal tudiž stále nevidím žádnou situaci v které bych OOC informaci využil a použil v IC světe...

22.9.2023 10:27

Ahoj, zde vložím jednu věc, napsal jsi kdo to byl a hlavně kde.. to už je ten problém.. tou lokací jsi "metabaitoval" hráče ve frakci.. kdyby tam jeli se podívat na základě tvé zprávy ve frakčím OOC tak je to metagaming. Na základě tohoto ti byl trest udělen.

Minix

Hráč

14
22.9.2023 12:40, naposledy upraveno 22.9.2023 13:04 uživatelem Minix

@Jablkoo Áno to je síce pravda,v tom připade uznávam že jsem je metabaitoval a že kdyby se tam šli podivat tak se dá považovat jako meta ale ne tak úplně jelikož pořad mi něco nejde do hlavy..i kdyby se tam šli podivat jak by se zjistilo jestli šli se tam podivat na základe informace ve frakčním chatu?ja to nejdřiv napsal do frakčního chatu a hned potom i do IC vysilačky takže i kdyby se tam šli podivat tak jak by se zjistilo jestli tam šli na základe OOC informace z frakčniho chatu nebo na základe IC  informace z vysilačky?:)

22.9.2023 15:54

Hráči výše ti jasně napsali důvody tvého banu, a já ti k tomu nenapíšu nic víc, protože ti tam byly zaslány i screeny z frakčního chatu. V tomto chatu píšeš, že se na nějaké lokaci stala dopravní nehoda a tyto věci opravdu patří do IC, nikoliv do OOC chatu. Unban či zkrácení ti zamítám a myslím si, že ti stejně vypršel, tak aspoň doufám, že ses z něho ponaučil a příště se to nebude opakovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~58

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024