Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/dorpení akce


neznamy#4745

Smazaný účet

11
22.9.2023 18:17

Okej, zdravím.. Dlouho jsem si nesepisoval žádost ale dnes budu muset bohužel znovu..

Ban mi byl udělen na 2 dny za: NonRP injuries a Odpojení z RP akce od GM @Keksik

Budou zde cca 2 a více bodů které bych tu chtěl probrat ohledně mého banu a jak to tak nějak probíhalo, tak se do toho můžeme vrhnout..

1) Odpojení z RP akce

Fajn, tady nastává bod, při kterým si nejsem jistý, že je právem, jestli se pletu, budu rád když mě Keksik opraví..

Od Keksíka jsem se tedy dozvěděl, že jsem se přesně v čase 17:15 odpojil, respektivě mi to spadlo a pak jsem se nenapojil..


Zde se na chvíli pozastavím... 22.9. v čase 16:57:39 skončila přestřelka mezi PSA a námi, já společně s kolegou jsme začali ihned utíkat protože naše vozidlo už bylo nepojizdné.. Dobře, rad bych chtěl prosím vědět, jaký je čas nebo doba po RP akci kdy člověk může "odpojit" hru, pokud vidím, na screenushotu z pravidla 15. se píše: Hráč se nesmí odpojit v průběhu RP akce, aniž by ji dohrál - Když si dáme čas, kdy mi to spadlo, a kdy skončila přestřelka, dělá to zhruba 15 minut (( jestli se pletu, může mě kdokoliv opravit )) - Během toho se už nic nedělo, žádná RP akce pouze já běžící obloukem kolem místa kde se vše odehrálo až na most kde jsou mýtné, a zde začíná v čase 17:14:39 jsem potkal mista Andrewa Rocka který dovážel rozbité auto na odtahovce, já jsem přešel přes mýtné, policista zastavil na krajnici, a já pouze čekal co se stane, ovšem než jsem se dočkal, tak mi hra stihla spadnout, ukážeme si tedy tu RP akci která zřejmě probíhala

Dovolím si nechat kousek bílého místa aby nedošlo k nedorozumění, zde jsem hlásil poslednímu kolegovi na vysílačku že mám asi problém, jsem na SF mostě u mýtných, dál nic, prázdno, žádná RP akce, velice zajímavé..

2) nonRP inj

- S tímhle bodem souhlasím, ačkoliv nevím jak mám RPit střelnou ránu v hlavě, v životě jsem tohle neRPil tak stím souhlasím, nechtěl jsem psát že mám kulku ve vestě nebo v rameni, to by přece nebylo fér

No a jako závěr a zároveň shrnutí bych tedy chtěl vědět jaký je maximální čas čekání k odpojení z RP akce, jelikož jsem se to v pravidlech neočetl,  jak RPit kulku v hlavě a celkově mi vysvětlit alespoň to Odpojení z RP akce jelikož mi to příjde jako blbost.

Já se tedy loučím a ahoj.

24.9.2023 21:42

Ahoj, neměl jsem moc času abych se na to podíval popravdě, avšak už jsem našel nějakou minutu tak ti tady něco k tomu řeknu. 

Ano, ona sice už ta přestřelka skončila, avšak i po skončení jsem u tebe neviděl žádný status ani na videu které mi bylo předloženo, ty říkáš že nevíš jak rpit střelnou ránu v hlavě. Nikde není napsáno že je nutnost rpit přesně to co tam je napsáno v /injhis je to pouze orientační. Je jasné že si nedáš že máš prostřelenou hlavu to by sis mohl dát rovnou CK. Jde tady o to abys to věděl orientačně, tudiž ti nic nebrání si dát například prostřelený trapézový sval nebo rameno. 

Takže tady k injuries

Nyní k tomu odpojení. Akce tedy skončila a ty ses rozhodl běžet po mostě, kdy si tě jeden policista konkrétně rock všiml, když si do vysílačky volal posily aby mu tam někdo přijel protože byl v odtahovce, tak ses odpojil. Konkrétně ti to spadlo a po dobu 30 minut jsi se nenapojil. Poté jsi mi psal na discord do soukromých zpráv zda je možnost akci dorpit. Což už bohužel po 30 minutách nejde. Troufám si říct že někteří kteří byli součástí této "RP akce" tam už ani nebyli.

Na závěr ti tedy odpovím na tvoje dotazy. Maximální čas čekání k odpojení po RP akci je 10 minut, tak jsem se to učil i já, přinejlepším 15 minut aby to bylo 100%. Vysvětlení k tomu bodu jak rpit kulku v hlavě máš výše.

Bohužel ti budu muset žádost zamítnout, protože k porušení došlo.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024