Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo zkrácení


MarthySK

Hráč

20
22.9.2023 19:59, naposledy upraveno 22.9.2023 20:22 uživatelem MarthySK

Zdravím

Dne 20.9 byl udělen ban Jacob Crawn

Důvod banu: Mixing, pravidlo č. 21,odpojení z RP akce, zdržování RP

Omluva: vím udělal jsem chybu ale dostal jsem nerva z důvodu toho že policie bez majáku jezdí taky rychle ale neřeší to udělá to civil hned berou řidičák a pak jsem řek že je ta policajtka piča a hned začala že mám zvednout ruce prohledávala mě a pak auto tak jsem dostal nerva a po tom co mě dala do cely tak jsem se odpojil na jinou postavu omlouvám se za moji chybu už se to nestane moc se omlouvám vím že si musím odpykat trest za to co jsem udělal moc se omlouvám a ještě bych chtěl přidat k zdržování RP že jsem ho neudržoval nemůžu za to že mě volali rodiče a napsal jsem do ooc skimo chatu ze jdu afk omlouvám se moc za to 

24.9.2023 19:56

Až se začneš chovat, tak budeš moct hrát na skimu bez banu. Pokud se neumíš chovat a rodiče tě špatně vychovali, tak to je jejich a ne náš problém. Naší povinností je banovat hráče, kteří porušují pravidla a že ty si jich porušil. Unban i zkrácení ti zamítám, máš dostatečný čas na to si uvědomit co si udělal a využij tenhle čas třeba i k učení buď do školy nebo pravidel, aby se to neopakovalo.


Powered by LeoSight IFS
LT~25