Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - weqsiik


weqsiik

Hráč

16
22.9.2023 23:10

Žádost o unban

Zdravím čtenáře této žádosti o unban / zkrácení apod.

Ban mi byl uvalen administrátorem @Dzardys . ( Datum 17.7.2023  čas:15:03)

důvod banu ; DM, nenahlášení porušení pravidel, účast v parodické frakci a disrespekt pravidel RP serveru (perma) .

"Jednoduchý" popis situace

Celá "blbost" započala tím , že nás jako partu přátel napadlo si zakoupit čtyřkolky a dělat s nimi HALO po celém Montgomery ( Tedy tam jsem se já připojil ) . Samozřejmě že v tu chvíli nás nenapadlo že tím vlastně sabotujeme požitek ze hry ostatním hráčům . Takže po hromadné fotce proběhlo několik dosti masivních porušení pravidel např. Dm vozidel , Dm mezi sebou ( srážení ) , taktéž v nějakých případech nerpení Injuries. Poté nás napadlo se přesunout do Arény která se nachází v Las Venturas , tam jsme si od admina nechali dát elevátor do hliněné arény. A tam taktéž proběhlo několik srážek a bůh ví čeho dál. Po tak hodince blbnutí jsem se rozhodl že odjedu a půjdu spát. Což se tak vyplnilo.

Ponaučení z chyb

Už jen chyba byla že jsem se do něčeho takového nechal přemluvit , nečekal jsem že se takhle špatně rozjedem a budeme dělat prakticky vše co nás napadne , bez úmyslu nad tím co můžeme napáchat ( taktéž jsem na to férově doplatil ). Co se týče s porušením pravidel jako DM , 0 , nenahlášení porušení pravidel. naprosto s nimi souhlasím a nepopírám jej. I kdybych se z nějakého štěstí například dostal zpátky na server , nemám problém s tím že opustím spolek/frakci Sunrise Dogs jakožto parodickou frakci nevidím v tom záminku nadále zůstat jejím členem . Nechci se v Role-Play stránce zhoršovat ale naopak zlepšit a doučit se spousta věcí.

Omluva

Chci se omluvit hráčům které postihl můj osobní výstup vůči nim , neměl jsem to v plánu ale bohužel jsem to udělal . Taktéž se chci se vší úctou omluvit Dzardysovi za mé neadekvátní chování vůči němu . Vím že má banová historie je dosti obsáhlá a taktéž jsem si jist že jsem už "pár" šancí dostal , nechci nic slibovat ale budu se snažit se již nedostat do této situace a optimálně se uklidnit v tomto směru. 

Co bych dělal po unbanování?

Ve vší prioritě bych se snažil za jinou postavu dostat do nějaké IZS složky a poznat jiný spolek lidí , začlenit se a zlepšit svůj výkon co se týče RP , případně  chování a řešení určitých situací.

27.9.2023 17:32

Za normálních okolností bych ti řekl, že máš smůlu, že je třetí perma opravdu permou. Ale banová politika je na tvé straně, nemusím tě nutně držet mimo server. Unban ti udělím, ale dostaneš jej pod jednou jedinou podmínkou. Už nikdy tě neuvidíme v Sunrise Dogs ani podobných pochybných frakcích. Dělej něco hodnotného, neděláš to pro nás, ale primárně pro sebe.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024