Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban odpojenie z erpe akce


mojzis

Hráč

6
23.9.2023 17:05

Hned takto to poviem vykrádame banku (teraz poviem mal som opravenú motorku)spadne mi hra, napojím sa (motorka zničená) ale to není to hlavne utekal som skúsil som taktiku dostal som do do pol uličky hneď policajné Camaro tam,vyserem na to idem na rovinku rozhohulim to dostanem lag a a zraz ležím na zemi a auto ktoré ma pitlo bolo už nejakých 200-400 metrov v predu (takže je to jasné že to bol lag) napíšem do ooc:mal som lag.    Odpoveď psa bolo jasná typická čo povie niekto kto hrá na win

Ooc: noa že si mal lag (niečo v takom zmysle) 

Pokračujem samozrejme začnú ma boxovať výstup hneď tase

Odmietam toto Erpit, keď psa su svyne ktoré hrajú na win 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování

Zeintar

Hráč

49
23.9.2023 17:58

Jel jsem za tebou 20 metrů, zalagoval ses do mě, dali jsme ti šanci (neboxli jsme tě ze začátku), začal jsi plakat do OOC, pak jsi nasedl, někdo ti prostřelil pneu, přesto jsi se pokusil o újezd, no tak jsi naboural do stěny paks zase plakal, stihls ještě zamknout motorku, pak trochu zase poplakat a pak ses odpojil. V bance ti to "spadlo", čekali jsme na tebe 25 minut jen kvůli tomu, abys to po pár minutách normalne odpojil. Takhle nn ok?

mojzis

Hráč

6
23.9.2023 19:19, naposledy upraveno 24.9.2023 08:35 uživatelem mojzis

Citujem.   dali jsme ti šanci (neboxli jsme tě ze začátku), začal jsi plakat do OOC, pak jsi nasedl, někdo ti prostřelil pneu. 

Tak to ste mi dali veľkú šancu keď prvé čo spraviť že mi prepichnete gumu,a boxnete 

+Podľa mňa prvé čo by ste spravili keby som pokračoval tak by ste ma boxnuli(což je dost pravdepodobné 

Inak tiež dobre keď dôjdem do banky motorka opravena utekám a je rozbitá to milujem 

A stare triky používate stále jak vidím zaterasit skoro všetky vchody od pc

A to Camaro by ma tiež zaujimalo skadiaľ vedelo kam idem 🤔

27.9.2023 20:16

Já děkuji Zeinovi že to shrnl abych to nemusel všude všechno hledat. Každopádně my na tebe čekali nebojím se říct 40 minut, protože ti to spadlo když jste vykrádali banku, tudiž to taky není úplně nejlepší.
No a když už si se konečně napojil, tak máš lagy, které se RPí dokud admin nerozhodne jinak, tys žádny report nedával jenom sis začal stěžovat do OOC. A když ti to nevyšlo podle tvého tak si se odpojil.

Tohle fakt tolerovat nebudu, příště když dostaneš lag, tak si podej report ať to můžeš řešit.


Powered by LeoSight IFS
LT~43