Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN žadost.


Tulen4762

Hráč

10
23.9.2023 18:59, naposledy upraveno 24.9.2023 11:24 uživatelem Tulen4762

Dobry podvečír, dne 8.8.2022 Jsem dostal Permanentní Ban za /me cukly pasy

jak se to stalo? bylo 7.8.2022 23:56 jel jsem do OC LV si odložit peníze ale na křižovatce stalo auto jsem videl na posledních 5cm nestihl  jsem dobrzdit a napalil mu do zadku auta. Erpil jsem nake INJ. a dal jsem že /do cukly pasy? /chance 50 a vyšlo že ne... Tak jsem erpil dale INJ. přičomž  si toho SovietDog všiml a napsal že si me pak Teleportne na vyřešení toho přestupku. Bylo 8.8 0:00 portl si me SovietDog řešili jsme tento přestupek SovietDog mi řekl do OOC chatu. Že to řeší s dalšími lidmi na TS3 a že mam vyčkat. Ja jsem tedy vyčkal  řekl mi že to bude dlouho se řešit tak jsem šel. Spat a před spankem jsem si všiml že jsem dostal Permanentní Ban. Dostal jsem nervy že mam Permametní Ban, ano mohl jsem se zachovat lepe ale minulost nevratím. Jako male  zakomplexovane dite  jsem mu začal nadavat jak do neho tak do jeho rodinny. Vím je to ubohe a detinske ale moje minulí ja bylo proste dementní. To je asi vše jak se to stalo.

OD: @SovietDog

Omluvy:Všem se chci omluvit kterym jsem mím RP znepřijmenil jejich RP. Bylo mi 14 a neumel jsem se chovat ted kdyz jsem vyrostl  tak si vše uvedomuji a na svem RP jsem zapracoval. OMLOUVAM SE VŠEM TEDY Z CELEHO SRDCE.

 

OMLOUVAM SE MOC @SovietDog ZA TO CO JSEM MU PSAL

 

Vím že asi napíše napíše že nesouhlasí s mím unbanem.  Ale chtel bych dostat další šanci a ukazat že moje  RP se zlepšilo a o dost. Ukazat v  praxi že se umím i chovat. Prosím poslední šanci.

27.9.2023 17:35

Ahoj. Ve tvé historii se dá scrollovat, to dost vypovídá o tom, jaký typ hráče jsi. Ale také o tom, jak dlouhé dočasné bany tě mohou čekat po případném unbanu. Od tvého permabanu uběhla dlouhá doba, zruším ti jej, nicméně budeš připsán na seznam problémových hráčů a členové AT si na tebe došlápnou. Doporučuji sekat latinu a vystupovat v nejlepším možném světle.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo