Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban z důvodu zdravého rozumu.


boslosos

Hráč

1
23.9.2023 21:45, naposledy upraveno 23.9.2023 21:48 uživatelem boslosos

Zdarec ve spolek,

dnes došlo k celkem pro někoho asi štvoucí situaci, kde jsem se ocitl uprostřed autonehody s "celou zaterasenou silnicí".

Abych také ukázal svůj pohled, jel jsem z MG do PC banky kde jsem po cestě klidnější jízdou projel okolo sanitky v protisměru (Ani jsem jí nemusel objíždět nějak obtížně po trávě nebo něco stačilo přibrzdit), neřešil jsem a jel jsem se spěchem dál směr banka vložit si svůj celkem těžce vydělaný obnos..

Cestou zpět se vracím a jelikož můj render distance není extra velký (nejspíš že jsem nastavoval něco v tom nastavení kvůli crashům atd), vidím SD auto uprostřed cesty - zpomaluji a objíždím protože už jsem kolikrát narazil na situaci kdy s prominutím členové SD neumí řídit ani dbát nějaké bezpečnosti provozu v rámci civilistů v RP kde jsem je už Xkrát potkal v podobné situaci jak se točí na místě a otačí nesmyslně přes chodník a všechno, usoudil jsem že jej tedy v klidu objedu a pojedu dál.

Přičemž tedy po objetí a mého pohledu na sheriffa vedle auta kouknu před a vidím tu danou autonehodu, uvědomím si celou situaci a než abych začal zmatkovat a otáčet se, v klidu projíždím po okraji dál, což mi přišlo jako nejlepší řešení v ten moment než se tam otáčet a třeba někoho sejmout...

Z mého konečného pohledu usuzuji, že onen velký zátaras silnice ze strany SD probíhal zrovna ve chvíli kdy jsem se ochomítal okolo... Kužely, ony zátarasy apod... =)

 

Proto bych z mé strany navrhoval například napomenutí nebo něco podobného, sešlo se jedno s druhým a vznikla z toho tato situace.. =)

 

EDIT: plus bych ocenil třeba alespoň nějaký ingame kontakt nebo něco, když uplyne hodinka možná aj víc idk od této situace kde stojím v dílně, mechoš má klíček a mé auto a já následně dostanu ban beze slova.

23.9.2023 22:12

https://streamable.com/n1obhf

 

Irl když uvidíš zakuželovanou silnici a nehodu která zabírá oba pruhy tak pojedeš skrze?

Normálně bych to s vámi i šla rozebrat, kdybych nebyla na serveru v ten moment sama a neměla 10 reportů kazdejch 15 minut. S takovou ale jednoduše nemám čas. Za což se ti omlouvám. Ban byl však oparávněně.

 

Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20