Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o ub.


24.9.2023 12:25

Zdravím, chtěl jsem se dnes připojit na server a byl mi udělen ban udajně za " Provokace Gangu " může mi někdo vysvětlit jakou provokaci jsem zrovna já tvořil? :D

Satann

Hráč

22
24.9.2023 12:33

Ahoj @Darwinek

věc se má tak. Provokovali jste teda ve dvou konkrétně mě a ještě ostatní. Přijel jsem vklidu s motorkou k baru, vůči mé postavě jste pronesli dost hanlivých vět, poté došlo ke slovní potyčce, poté to následně vyústilo až k tomu, že jsme se málem pobodali. 

Ukážeš mi prosím někoho, v reálném světe, kdo si až tak neváží svého života, že přijde za zarostlým, fousatým a poměrně velkým motorkářem a několika chlápkama z gangu a poté jim začne nadávat a vyhrožovat jim, že je pobodá? Kdybych byl sám, tak to chápu, jste dva, ale nás tam bylo poměrně víc. 

Díky, tohle je zřejmý důvod tvého banu. Třeba si to uvědomíš a podobným situacím se vyhneš. 

Užívej krásného zamračeného nedělního dne.

 

S pozdravem,

Satan

24.9.2023 12:35

Ahoj, dostal se ke mně log, kde jste dojeli k baru a automaticky jste se začali hrotit s lidma před ním. Přitom jeden z vás je na altce ve frakci která je doslova spojenec s gangem kterýmu jste přijeli dělat zle. Takže jste museli vědět, že tam ten gang je. Při tom vás odtamtud ještě vyhazovali a snažili se to utnout v dobrým, vy jste ale stejně čekali venku a v moment kdy vylezl Shawn ven, jste do něj jeli znovu.
V moment kdy projedete kolem PSA a dvakrát zanadáváte je to cop provoke. Ale dělání bordelu v ilegal oblastech se bere na zbytečně lehkou váhu.
Jednoduše nebudete jezdit dělat bordel na ilegal území a očekávat že to projde. Není to okey, chovejte se normálně.
Jinak vám to hezky popsal i Satanáš.
Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~34