Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Pokus o A2A i přes dřívější trest v historii


asiproCZ

Hráč

14
24.9.2023 20:39, naposledy upraveno 26.9.2023 00:23 uživatelem asiproCZ

Zdravím, dne 15.9 mi byl udělen ban od admina @Dzardys, za pokus o A2A, každopádně to není tak, jak to vypadá/vypadalo. Byla to docela blbá náhoda, a situace, takže vám k tomuto něco napíšu jak to celé bylo, a co se doopravdy dělo.

Vysvětlení situace

Takže, abych začal.. Dne 15.9 jsem byl těžit v dolech El Castillo abych si z toho udělal zbraně ve výrobce.
Poté jsem jel do dolů LV a takto to furt střídal, suroviny jsem dával do výrobky, abych si to naskládal, a potom z toho udělal ty zmiňované zbraně. A jelikož jsem měl celou dobu u sebe brokovnici, tak jsem po několika vytěžených dolů brokovnici položil na docela blbé místo, a to byl také důvod proč jsem ban dostal. Je mi docela jasné že dost lidí co si toto čtou se nad tím zasmějou, a nebo mi nebudou věřit, ale bohužel.. Každopádně jsem se přepnul na druhou postavu (za obě postavy jsem byl v stejném interéru), na které jsem to chtěl poté odpojit a počkat až na serveru bude víc lidí, protože to bylo brzy ráno a byla ještě škola. Takže jsem se rozhodl, že kouknu do výrobky jestli tam je zlato které prodám hráčovi poté, co bude více lidí na serveru. Ale jak jsem kliknul na výrobku, a chtěl jsem se kouknout co v ní je, tak jsem asi omylem kliknul také i na brokovnici, poté co jsem se koukl do výrobky, tak jsem to odpojil.. Vím, je to fakt blbé a k smíchu, ale doopravdy to tak bohužel bylo. Já sám vím kolik trestů mám v historii, a sám Dzardys se tam může kouknout, a tak nedává smysl proč bych měl dělat A2A. Každopádně po tom, co jsem to odpojil tak jsem počkal cca 1 hodinu, a rozhodl jsem se, že půjdu vozit kamionem, ale bohužel, jsem už měl ban. Prvně jsem nevěděl za co to bylo, a tak jsem se koukl do logů jestli tam něco není, ale bohužel jsem si všiml věty: Přesun předmětů z postavy na postavu je přísně zakázán! Tvůj pokus byl nahlášen Administrátorovi. Každopádně jsem to pár dní neřešil, a místo toho jsem si dělal školu, a vedlejší věci, takže jsem na to ani moc času neměl. A jelikož teď už nějaký čas mám, tak bych ho chtěl strávit na Skimu, a opět tam RPit. A to je také důvod, proč si dávám žádost o unban, či zkrácení.

Omluva

Tímto se chci omluvit spíše adminům že musí řešit takovou příležitost, a nejvíce se omlouvám Dzardysovi, protože spíše on toto musí řešit.. A ještě jednou, doopravdy se to nestalo naschvál, Altovat nechci, a ani nebudu, protože v historii toho mám fakt dost, a nemusím riskovat další permu.
Takže se ještě jednou omlouvám, a budu doufat, že si budu moct brzy zahrát.
Děkuji všem co si to přečetli a přeji krásný zbytek večera, či dne.

Jackal

VIP

46
24.9.2023 20:53

Rozhodně nesouhlasím, důvodů k nesouhlasu je hned několik, pojďme si je rozebrat.

1. Tvé supr čupr DM videa na YouTube - já nevím, co vás na tom baví, ale na mě tohle působí jako pouhá provokace a úkaz toho, že si na serveru chcete jen zastřílet a o dodržování pravidel a pořádné RP vám nejde.

2. Dočasný ban - dočasné bany byly vytvořeny proto, aby admin nemusel řešit X žádostí jen proto, že je limitován maximální délkou 14 dní a tak je nucen dát permu.

3. Tvá argumentace - jako...promiň, ale tímhle jsi se podkopal ještě víc. Což o to, i kdyby ten A2A byl omylem (ne že bych tomu věřil), tak mě zaráží hned několik věcí...byl jsi těžit za postavu A, postava A dávala suroviny do výrobky, najednou jsi se switchl na postavu B, která nááááhodou byla ve stejném interiéru, kde je výrobka do které postava A dávala suroviny, a nááááhodou jsi chtěl za postavu B vyndat suroviny vložené do výrobky postavou A, aby jsi je mohl prodat...a není právě tohle A2A?
Té samotné historce o "missclicku" nevěřím, ale i kdyby to tak bylo, tak ses právě přiznal k jinému A2A-u, takže sis vůbec nepomohl.

-𓁢Jackal out ✌️

27.9.2023 17:52

Ahoj, nebudu vymýšlet verdikt ještě předtím, než mi vysvětlíš, jak je možné, že jsem se napojil na obě tvé postavy a obě se nacházely právě u dané výrobní stanice, jak jsi sám zmínil. Těžíš si na obou postavách a pak z toho profituješ podle potřeby? Pohybuješ se na hraně pravidel a doufáš, že proklouzneš bez jediného problému, to se mi vůbec nelíbí.

asiproCZ

Hráč

14
27.9.2023 19:18, naposledy upraveno 27.9.2023 19:19 uživatelem asiproCZ

Ahoj. Napíšu to tak, jak jsem to pochopil. Protože nevím, jestli jsem tvoji odpověď pochopil správně.
Každopádně mám 2 postavy jména psát nemusím, protože je sám znáš. Ale abych to nějak popsal proč tedy mám jak za jednu, tak za druhou postavu přístup k výrobce. Za jednu postavu jsem měl kamaráda se jménem Jesse Wyat, který mi dal na jednu postavu klíčky, a abych upřesnil, bylo to na postavu Sophia Brown. Za tuto postavu jsem měl k výrobce dost dlouho přístup, ale poté jsem na postavě nějak přestal hrát, protože to byla nuda. Tak jsem šel hrál za druhou postavu Liam Marshall, za kterou jsem nějakou dobu těžil a dával si to do bytu a auta. Ale jelikož jsem toho měl docela dost, tak jsem potřeboval sehnat tu výrobku, a jelikož jsem se kamarádil i za tuto postavu s Jessem protože mi pujčoval peníze, tak jsem mu zavolal, a klíčky mi pujčil. Takže jsem si vše dal do výrobky, ale to byla nějaká chvilka zpátky takže a jelikož jsem za Sophii nehrál, tak jsem tak nějak zapomněl že za tu postavu k výrobce klíčky mám. A ten den co jsem ban dostal, takže 15.9. jsem se na tuto postavu kouknul, a všiml si, že klíče k té postavě mám, tak jsem tam tedy jel. Zaparkovat si auto a poté jsem jel těžit. Takže jak jsem dotěžil, tak jsem se přepnul na druhou postavu abych se kouknul jestli tam je zlato atd.. Jak jsem již zmiňoval v žádosti. Jestli chceš k tomu ještě něco napsat, tak odepiš a já ti to kdyžtak ještě upřesním. Děkuji.

28.9.2023 13:21

Fajn, trest ti zruším, přesto ti jej nesmažu z historie. Do interiéru a k téže výrobce začneš chodit pouze za jednu postavu, tou bude Liam, Sophii jsem klíčky od interiéru smazal a pokud tě tam ještě jednou uvidím za ní nebo za kteroukoli jinou postavu, poženu tě pěšky přes celou mapu. Začneme si na tebe dávat větší pozor, tak nedělej voloviny.


Powered by LeoSight IFS
LT~64

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo