Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o smazání záznamu z historie banů


GandalfS

Hráč

21
24.9.2023 21:09, naposledy upraveno 24.9.2023 21:13 uživatelem GandalfS

Zdravím , především zdravím člena Admin Teamu @Keksik . Ano i já patřím mezi osoby kdy došlo k zablokování účtu z důvodu porušení pravidel serveru čehož jsem si plně vědom. Nejde již o aktuální ban ale z dřívější doby respektive  7.4.2023 03:04 . A do historie banů jsem si tak zapsal ban za Zdravý Rozum.

 

Proč píšu tuhle žádost?

Po uvědomění si toho co jsem provedl a jakým stylem jsem to provedl jsem dospěl k tomu že posprejovat policejní stanici je dosti nereálné jelikož když jsem dnes jednu navštívil tak jsem zjistil že na každém rohu jsou kamery a nebo jsou to stanice ke kterým se nejde dostat. V hlavě jsem si představil situaci co jsem udělal a řekl jsem si že je to pěkná hloupost.

 

Důvod proč jsem to provedl?

Asi se každý ptáte proč to dělal apod. Já bych to tu nyní trošku objasnil. V hlavě když jsem měl v sobě par sklenicek něčeho dobrého a rpil jsem primárně HZS se mi v hlavě zrodil plán že začnu na nové postavě s ilegální činností avšak jsem nevěděl absolutně vůbec kde začít tak jsem si vytvořil postavu a následně jsem chodil a sprejoval poté jsem přišel s danou postavou k policejní stanici a posprejoval jsem ji a říkal jsem si : Teď jsem udělal něco nelegálního posprejoval jsem stanici a nikdo mě u toho neviděl. Poté jsem si uvědomil když jsem slyšel od lidi co ilegální činnost provozují že se takhle k ilegální činnosti nedostanu tak jsem toho zanechal následně jsem si v hlavě řekl že to vlastně ani nechci dělat a postavu jsem odstranil a následně ukončil veškerou takovou činnost.

 

Tímto bych chtěl poprosit jestli by tento záznam šel z mé historie odstranit. Pokud by však nebylo mé žádosti vyhověno zlobit se absolutně nebudu. Uvědomil jsem si veškeré skutečnosti s tímto činem spojené.

 

S přáním hezkého dne Gandalf :)

7.4.2023 03:04

GandalfS

Keksik

Zdravý rozum (sprayování na policejní stanici). (2 hodiny

 

 

 

 

24.9.2023 21:46

Ahoj, asi tě zklamu ale bohužel ti nebudu moct vyhovět. Kdyby to bylo všechno takto snadné že porušíš nějaké pravidla a následně si za 5 měsíců podáš žádost že bys rád vymazal toto porušení z historie a očekáváš že ti to projde, tak to bohužel takhle nefunguje. 

Každý dělá chyby a chybama se člověk učí, avšak každý za své chyby musí pykat, u tebe je to konkrétně to že ti to v té historii zůstane, promiň ale nemohu vyhovět. Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22