Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban /skraceni banu


Dennyeu

Hráč

3
24.9.2023 22:59, naposledy upraveno 24.9.2023 23:01 uživatelem Dennyeu

zdravim dostal jsem ban od @kocvin za to že jsem přejel koleje ktere bych IRL přejel uplne v klidu štve me docela to že to co řekne admin to je pravda takže vlastne admin muže i lhat cokoliv ale ma pravdu chtel jsem o tom debatovat myslim si že audi S4 avant je dost velka na to aby přejela koleje a docela aji arogance :)))))))+ klidne doložim obrazky jak S4 avant vypada v realu a v pohode PŘEJIŽDI koleje :)))))))

24.9.2023 23:49

Ahoj, o čem si tam chtěl dál debatovat prosímtě ? Dal jsem ti celkem dost prostoru na vyjádření a dozvěděl jsem se akorát to, že jsem vůl a že je tvoje počínání reálné. Dovol abych ti zopakoval, že není.
S4 koleje mimo přejezd opravdu nepřejede, pokud máte někde u vás nádraží/trať, tak tam zajdi a koukni se, jak je kolejnice ve skutečnosti vysoká (samozřejmě se vší opatrností). 


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo