Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - zchovankyo


26.9.2023 00:33, naposledy upraveno 26.9.2023 01:06 uživatelem Zchovankyo

Zdravím, 

tímto příspěvkem bych chtěl vyjádřit nesouhlas s uděleným banem od admina Wareze za "non-rp fear". Situace nastala, když na 911 přišel call o údajném prodeji zbraní a drog v nemocnici. Byl jsem poblíž nemocnice, tak jsem se tam samozřejmě zajel podívat. Proč by taky ne? Takovému prankcallu nikdo nebude věřit, a mým účelem bylo chytit toho, který tento prankcall udělal. Po příjezdu do nemocnice jsem potkal skupinku zaměstnanců, a ono číslo jsem prozvonil. Začalo zvonit na UP, kam jsem se vydal. U lůžka byli dva černoši, jednomu z nich zvonil telefon, tak jsem k nim přišel. Mobil jsem byl již připraven schovávat - (hotbar), avšak černoch vytáhl Glock. Tudíž, instantně jsem přejel na Glock, který jsem vytáhl (zhruba jedna vteřina, jedna a půl), vytáhl jsem Glock a černocha zastřelil. 

Proč s tím nesouhlasím? Jak warez, tak ostatní mohou argumentovat tím "ALE ON MĚL GLOCK NAMÍŘENÝ". Měl. Glock jsem taktéž v tuhle chvíli nevytahoval. Poté, co procházel okolo lůžka a mně pokrčil ruce, v tu chvíli jsem Glock vytáhl. - Tenhle hloupý argument jsem zvolil v návaznosti na Warezovy argumenty o vteřinách.

Warez taktéž argumentoval tím, že když měl zbraň, já stihl schovat mobil a vytáhnout Glock. No, telefon jsme schovali oba naráz. 

Hloupý argument na obhajobu? To jistě je. :D 

 

Mnozí z vás se snaží z RPčka dělat neuvěřitelnou realitu, ale když se v praxi použije světově známé "Bojuj, uteč se, schovej se", což se zde vyloženě ukázalo, je to špatně. A ne na mojí IC postavě, ale na mně osobně, kdy jsem věděl, že jsem ozbrojený a byl přesvědčený že umím střílet lépe jak on, udělal to co jsem udělal. 

Přijde mi to nefér. Warez v mém zabanování hrál na vteřiny, kdy v události, která se stala během pěti vteřin, neměl nikdo čas přemýšlet "No, ale co když tohle... a tohle...". 

Dělám blbosti, z většiny se snažím vymluvit, a nebo si z nich dělám srandu. V tomhle případě je to ale výjimka. Porušení pravidla si nejsem vědom, za mě se jedná o ban vyvolaný chtíčem potrestat obě strany, vzhledem k tomu, jak se warez přikláněl k argumentům "vteřina sem, vteřina tam." "On to vytáhl o vteřinu rychlejš" a řešit to, že jsem během pár vteřin zareagoval obranou, místo útěkem, mi přijde jako ubohost. 

Dál k tomu nemám nic. Kdo ví o co jde ví, kdo má video má, je to na ZZS discordu. Řekněte si sami jak byste se zachovali, když byste byli v téhle situaci. Je to 12 hodin, ban od půlnoci. Jdu spát, čau. 

 

Edit/: dovolil jsem si ukrást ten klip a uploadnout ho na streamable. https://streamable.com/9rywlc

Yuutsu

Hráč

27
26.9.2023 08:28, naposledy upraveno 26.9.2023 08:29 uživatelem Yuutsu

Ahoj, 

Kdo já jsem abych se vyjadřoval, avšak obecně si myslím že to je taktéž zapříčeněný tím že K5 alespoň zaerpil že tu zbraň tahá, v tu chvilku mohlo vzniknout nějaké RP, a né právě to že ty vytáhneš zbraň a začneš to do něj kropit, z toho videa jsem neviděl nic takového že by on začal, pouze mířil a chtěl jít dál od tebe. Nakonec mi taky nepřišlo fajn tvá slovíčka jakožto Ředitele ZZS SA aneb: *KLIK*

Jistě teď se na mě semelete proč jsem to neřešil jako člověk který u toho byl. Během ani né 30 vteřin dorazil právě Warez a Keksík tedy již na vše bylo přihlíženo A-Teamem.

Myslím si že to tak zamýšlel jak Warez popřípadě Keksík který tam byl s ním a určitě se ty dva a né jen oni bavily co s tím. 

E: samozřejmě i v tu chvilku pochybyl i K5 a má adekvátní ban za to že jak blb vytáhl Glock, ale z pohledu "DM" to šlo zaerpit lépe a nemuselo se vůbec střílet. pokud by se následně v RP pokračovalo a třeba "vyjednávalo".

Toust out <3

26.9.2023 12:47

"Nakonec mi taky nepřišlo fajn tvá slovíčka jakožto Ředitele ZZS SA aneb: *KLIK*."

To mi připomíná situaci kdysi dávno, když mi chtěl Flyer udelitt ban za to, že jsem v IC pronesl větu "Já už myslela, že si dneska nezašukám", neboť tohle by si kapitán policie nikdy nedovolil. Taky, že za to dostal bídu a výsměch, ban jsem nakonec nedostal. 😄

Oni totiž vedení IZS nemluví sprostě, ženy neprdí a jednorožci existují. 

O zbytku cos napsal už nemám co říct. Asi poklona těm, kteří stihnou v takovém okamžiku racionálně přemýšlet a vyhodnotit situaci během vteřiny. Já to nedokázal, zvolil jsem obranu a to jsem taky udělal. 

Yuutsu

Hráč

27
26.9.2023 13:54

Jenže slovo zašukat a negr má trošku jiný význam.
nad tím zašukaním bych se taky zasmál, ale představ si že pokud bys měl RPit nějaké passive RP že ta nemocnice je plná personálu a taktéž i nemocných, když tedy rpíme že si osoby přebírá personál nemocnice, tak je rozdíl mezi tím když u personálu řekneš že si dneska nezašukáš namísto toho že řekneš NEGR ZKURVENEJ, jelikož určitě v tom personálu máš mnoho etnicit, a pokud mi napíšeš že zaměstnáváš pouze a jen bílé lidi tak je to vcelku blbost, tímhle jsi urazil personál svým Disrespectem a pacienty který tam mohli pasivně rpit, namísto nějakého šukání. 

Samozřejmě jak říkám neobviňuji tě za to že jsi tu zbraň vytáhl ale spíš za to že jsi vystřelil, v tu chvilku když se zde bráníš že ses bránil, tak to byl útok, každopádně se zde nehodlám hádat nad prkotinama, každý má jiný názor a já ten svůj řekl :). 

Mersfitz

Hráč

12
26.9.2023 14:29

Tak se na to podívejme. 

Na videu můžeme vidět, jak hráč černé pleti vytáhnul na Bianca Lytton zbraň, nebudu řešit proč to na ní vytáhl. Bianca (Zchovankyo) ve chvíli, kdy ten pán chodil, tedy nutně nedával úplně pozor, na něj vytáhla taky zbraň a neutralizovala ho. "Racionální myšlení" je v tuhle chvíli řekl bych nerelevantní, představte si, že se v takové pozici ocitnete vy, máte zbroják, máte zbraň a víte, že máte šanci se bránit. Stáli byste tam a vzdali se bez ničeho? Já ne a takové "bojové" myšlení může mít i vícero lidí.

"Kdo já jsem abych se vyjadřoval, avšak obecně si myslím že to je taktéž zapříčeněný tím že K5 alespoň zaerpil že tu zbraň tahá..."

Skvělý argument panečku. Od čeho tedy je to automatické ame, které se nad vámi ukáže, když vytáhnete zbraně? Já bych ho tedy rovnou odstranil. A to ani nemluvím o tom, že v tu chvíli jakékoliv psaní /me, /sme, /ame mohlo být ohrožující pro rychlé jednání, Zchovy by tak třeba nemohl využít situace, kde osoba nedávala pozor, a to jenom protože by musel psát /me, které by řikalo doslova to stejné jako automatické /ame.

Co se týče toho, že Bianca řekla "negr zkurvenej", si dovolím taky říct pár slov. Nejsem rasista a občas mi slova ulítnou a někdy padne i tohle hnusné slovo a v situaci, kdy má člověk nervy (pochybuji, že by Bianca v tu chvíli byla naprosto v klidu, tedy by mluvila spisovně a formálně), tak si na ty slova ani nedává pozor, tudíž se stane, že něco tak hanlivého pronese. Podobný připad se, řekl bych, stal Biance v dané situaci.

 

Za mě vše ;)

26.9.2023 16:21

Zdar,

koukám, že se tu přes den vyvinula docela i v pohodě debata, jenž vyndala pár bodů. Tak se k tomu vyjádřím i já pěkně postupně. 

"Proč s tím nesouhlasím? Jak warez, tak ostatní mohou argumentovat tím "ALE ON MĚL GLOCK NAMÍŘENÝ". Měl. Glock jsem taktéž v tuhle chvíli nevytahoval. Poté, co procházel okolo lůžka a mně pokrčil ruce, v tu chvíli jsem Glock vytáhl. - Tenhle hloupý argument jsem zvolil v návaznosti na Warezovy argumenty o vteřinách." 

Tenhle argument taky shledávám hloupý i já, jelikož i když tam bylo viděno pokrčení rukou, tak to bylo na opravdu tak malou chvilku, že by neměla jakoukoliv možnost reagovat.

"Warez taktéž argumentoval tím, že když měl zbraň, já stihl schovat mobil a vytáhnout Glock. No, telefon jsme schovali oba naráz. "

Za tento výrok po opětovném zhlédnutí nemá smysl, jelikož musím přiznat, že takto by tě nijak neomezoval. Jen doplním, že K5 ten mobil schoval z důvodu, že mu volala a on to asi típnul. Nijak to nemění na nic konečném verdiktu, jelikož ten nebyl powergaming,ale dostals ban za non-RP fear.

"Mnozí z vás se snaží z RPčka dělat neuvěřitelnou realitu, ale když se v praxi použije světově známé "Bojuj, uteč se, schovej se", což se zde vyloženě ukázalo, je to špatně. A ne na mojí IC postavě, ale na mně osobně, kdy jsem věděl, že jsem ozbrojený a byl přesvědčený že umím střílet lépe jak on, udělal to co jsem udělal."

Vskutku se tohle používá, zejména je to zmiňované při masivních útocích, např. střelba ve škole. Tohle je případ, který kdyby nebyl tak z blízkosti, tak to je i v pohodě, avšak v moment kdy ti přímo před obličejem míří frajer glockem není na taktiku útok určitě vhodná chvíle, zejména když nevíš co je zač, jak je zručnej v čemkoliv, i když můžeš doufat, že nebude dobrý střelec. Taktéž ač neznám lore lékařky Lytton, dost silně pochybuji, že by měla nějaké velké zkušenosti se zbraněmi. 

"Přijde mi to nefér. Warez v mém zabanování hrál na vteřiny, kdy v události, která se stala během pěti vteřin, neměl nikdo čas přemýšlet "No, ale co když tohle... a tohle...". "

Zase ty vteřiny, které jsou zmiňované téměř furt. Jde tu o to, že K5 vytáhnul zbraň dříve a mířil ti přímo do obličeje, v tu chvíli ses ty rozhodl, i když v rámci vteřin, že vytáhneš glocka a začneš ho kropit, což vypadá, že se stala tvojí prioritou, oproti ochrany života tvé postavy, jenž při vytažení glocka doslova stál před tebou půl metr(viz. foto), ač na ani né čtvrt sekundy(dovolím si tvrdit) pokrčil ručky, tak to nic nemění, že když sis bral ten glock do ruky, tak na tebe mířil přímo.

"Dělám blbosti, z většiny se snažím vymluvit, a nebo si z nich dělám srandu. V tomhle případě je to ale výjimka. Porušení pravidla si nejsem vědom, za mě se jedná o ban vyvolaný chtíčem potrestat obě strany, vzhledem k tomu, jak se warez přikláněl k argumentům "vteřina sem, vteřina tam." "On to vytáhl o vteřinu rychlejš" a řešit to, že jsem během pár vteřin zareagoval obranou, místo útěkem, mi přijde jako ubohost. " 

Argument vteřina sem, vteřina tam dává smysl z důvodu, že díky tomu on vyndal glock o vteřinu dříve a mohl ti mířit přímo na hlavu/tělo, načež tys neměl v ruce nic. Ty ses ale automaticky za tu sekundu rozhodl ihned z bezprostřední blízkosti vytáhnou onen glock a poté začít přestřelku. 

O potrestání obou stran došlo až po vidění videa z samotné nemocnice, které jsem si musel pustit několikrát. Následně jsem i video poslal ostatním členům AT, s kterými jsem se shodnul na tvém non-RP fearu a naopak u tvého soupeře na zdravém rozumu. 

Tvoje postava Lytton, jenž je doktorka, ředitelka a nejspíš volnočasové střelkyně, z bezprostřední blízkosti, kdy na ní bylo mířeno vytáhla glock a naopak ona začala hned střílet, kdy pachatel vyndal glock jen nejspíš kvůli tomu, že mu zavolala. Tvoje postava, ač je asi nejspíš egoistická a nějakým způsobem arogantní osoba, si myslím není žádnej psychopat, aby se nebál svého života na tolik, že v této situaci ten glock vytáhne. 

Dávám zde furt prostor k nějakému vyjádření, jelikož zde nebyla nijak toxická ani nijak jinak špatná diskuze, tak se můžete ještě vyjádřit, večer to zamknu. 

26.9.2023 16:25, naposledy upraveno 26.9.2023 16:37 uživatelem Radekfil

Ahoj, chtěl bych se s k této věci také vyjádřit a rovnou pár věcí popřít. Nemyslím si, že by onen maskovaný hráč byl natolik v rozruchu, že by nedával pozor. Celou dobu na něj míří, akorát couvá. Kdyby se to vytažení Glocku zaRPilo, tak by maskovaný hráč měl více času na to zareagovat. Furt na něj mířil, mohl jednodušše zmáčknout spoušť jakmile by sahala pro tu zbraň. Také bych bral ohled na to, kde tu zbraň měla. Né ze všech míst se dá tak rychle zbraň vytáhnout. No dobře, nezaRPilo se to, takže ihned po vytažení na něj namířila a začala střílet. K tomu "bojovému" myšlení bych poukázal jenom na to, že je na serveru už zvykem si zakládat ženské postavy, které se chovají jako John Wick, a bůh ví co ještě. Což je špatně. Ukažte mi na nějakou ženu, klidně i se zbrojákem, která by právě tohle, i přes to, že na ní někdo míří zbraní, udělala. K rasismu se asi ani nemá cenu vyjadřovat, protože jaká z postav na serveru není rasistická? Whatever, zvyk je zvyk. S banem souhlasím, nepřijde mi to správné. 

E: napsal jsem to aniz bych si resetoval stranku oki 

26.9.2023 16:52, naposledy upraveno 26.9.2023 16:56 uživatelem Zchovankyo

Prosím o lock, takhle se to tu bude omývat furt dokola. 

"Tohle bys IRL neudělal, udělal, tohle zase ne a támhle to jo" "Mohl zmáčknout spoušť, mohl tohle tamto" 

Nezmáčkl spoušť, neudělal nic. Zbraň jsem vytáhl, když byl dál, sundal jsem ho a dostal bídu. Na přemýšlení bylo méně, jak pět vteřin a opravdu při tomhle nebudu přemýšlet, jestli budu brečet, že na mě černoch vytáhl zbraň, když jsem ozbrojený a dokážu ho eliminovat. 

Hrotíte tady to, jak jsem se zachoval během intervalu >5 vteřin a zkoumáte tu pohyby postaviček jak v detektivce. Ban vypršel, další vyjádření tu není potřeba. Ani od tebe, ani od nikoho jinýho, příspěvek chci locknout. Děkuji. 


Powered by LeoSight IFS
LT~127

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024