Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban-pakadza


arturko

Hráč

8
26.9.2023 20:04, naposledy upraveno 27.9.2023 20:33 uživatelem arturko

Ahoj ale zdravím @Pakandza dal si mi perma ban 4 mesiace do zadu za neadekvátní ilegalní RP (historie) pravidlo 5. , 13. priznám si tieto pravidla som porušil Pravidlo 5. Útočení na ostatní hráče, jejich majetek a objekty herního světa bez vhodného RP důvodu je zakázáno (DM). : Útočení na ostatní hráče alebo povedané (DM) priznám si že som zastrelil policajta pri traffic stope viem že sa to nemá robiť už som sa poučil ospravudlňujum sa pánovi u PSA ktoreho som zastrelil oľutoval som svoje činy.

  1. Chce-li hráč provést IC akci mířenou proti jinému hráči, musí mu umožnit na ni adekvátně zareagovat (prostřednictvím /do). Toto pravidlo je důležité zejména pro ilegální RP (jedná se o pojmy Powergaming a Zero tolerance). Reakce hráče, na kterého je akce mířená, musí být přiměřená a odpovídat aktuálnímu stavu postavy. :

Takže idem sa venovať k pravidlu áno priznám si že som si toto pravidlo porušil zato že som mu nedal šancu zareagovať lebo som ti dal hlavu a hneď som utekal áno nedal som ti šancu zaregovať adekvatne zato sa ti ospravedlňujem. neadekvátně ilegální RP : Áno viem že moje spravanie pri ilegalu bolo hnúsne popri ňom som porušoval dosť veľa pravidiel zato sa ospravedlňujem že som ich porušil. Moje ospravedlnenie : Ospravedlňujem sa porušené pravidlá a že som robil zle policajnemu zboru (PSA).

Chcel by som si ešte zaerpiť na serveri skimoRP. Ďakujem vopred za odpoveď .

27.9.2023 16:23

Hezky sepsané! nádhera věřil bych tomu že by se polepšil

29.9.2023 10:30

Ahoj, slohová práce dobrá, ale spíš mě bude zajímat pak realita. Do hry tě pouštím. Tvoje historie se s tebou potáhne dál, tak na to nezapomínej!


Powered by LeoSight IFS
LT~30