Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - typecek


27.9.2023 18:26, naposledy upraveno 27.9.2023 18:36 uživatelem typecek

Zdravím celé fórum, po delší době se tu zas objevuju, a to s žádostí o unban.

Ban mi byl udělen za ignoraci injuries, nenahlášení porušení pravidel a účast v parodické frakci + disrespekt pravidel.


Popravdě ani nevím jak, ale nějak jsme se dokopali k tomu že bude strašně fajn nápad si koupit čtyřkolky, a jezdit s nima všude možně a dělat blbosti. Největší zlom nastal v situacích, kdy jsme ignorovali pravidla co se týče DM a injuries protože čtyřkolky mají relativně zvláštní hand a prakticky by jsme museli rpit sebemenší náraz, tím jakej je i hand to ovlivňovalo naší jízdu, která se většinou skládala z věčnýho bourání do sebe ať už úmyslně, nebo omylem (samozřejmě jsme dělali jakože nic).
Udělali jsme společnou fotku, a nakonec jsme jeli do LV do arény, kde jsme si nechali vytvořit elevátor a následně jezdili tam, kde pokračovalo to samý - DM a ignorace injuries, pomalu jsme každej odcházeli a nakonec jsem to vypl i já.

Bylo chybný se vůbec do něčeho takovýho zapojit, nejdřív to vypadalo celkem i růžově bez jakýhokoliv porušení pravidel, ale v mžiku se to zvrhlo až doslova v katastrofu, kdy nikdo neerpil prakticky nic, a co hůř, dostalo se to i veřejně na internet, frakci Sunrise Dogs samozřejmě opustím, jestli se teda na server vůbec dostanu - i když si troufám říct, že nejsem až tolik problémový hráč, poslední ban před touhle permou jsem dostal někdy v srpnu 2022 a od té doby nic, což si troufám říct že je úctyhodný (aspoň na mě, když jsem ze začátku byl známej hlavně s tím že jsem problémovej Kuffenheim).
Troufám si taky říct, že co se týče mého ovládání RP tak není na žádným bodu mrazu, myslím si že i sám Dzardys mě za ty 3 měsíce v PSA musel vidět RPit hodněkrát a troufám si říct že RPím dobře, jen prostě občas jako naposled jsem si ulítl a dělal blbosti, tentokrát jsem na to doplatil hodně tvrdě.

Co se týče Sunrise Dogs, nejsem za frakci nijak zodpovědný a po možném návratu ani členem, ale frakce jako taková byla vždy neškodná, frakce není jen plná škůdců ale i lidí co ovládají RP na vyšší úrovni a mají odehráno tisíce hodin, když už byl otevřenej Downtown, nebo se pořádal tuning sraz a bylo v inzerátu zmíněno s pozdravem Sunrise Dogs, ve valný většině přijelo strašně moc aut, nebo byl klub narvanej hlava na hlavě a socialRP tam bylo fakt velký, mrzí mě že jsme frakci před hráči prezentovali zrovna takhle ve zlém.

Chtěl bych se tímhle omluvit hlavně Dzardysovi, který nás musel řešit, věřím že to nebylo řešení zrovna na chvilku protože tam toho bylo fakt dost z hlediska porušení pravidel, a hráčů na videu taky nebylo zrovna málo, taktéž bych se tímhle chtěl omluvit i komunitě která se třeba omylem stala součástí a musela to sledovat, nebo jsme ji to nějakým způsobem znepříjemnili, věřím že po případném unbanu už se nedostanu do takovýhle situace, kdy bych měl zase skončit takhle, když už by měla (jestli bude) tak věřím že by to byla poslední šance, na kontě mám banu sice jen pár, ale už třetí permu což je dost za 12 banů.

Mrzí mě to, i když tohle zazní v každý žádosti o unban snad u 90% hráčů, tak mě to fakt mrzí, chtěl bych se zpět vrátit ke komunitě jaká tu je, popravdě je to jeden z hlavních důvodu proč mě to tu tak drží a vůbec baví, a to je komunita, našel jsem si tu spousty přátel a určitě další spoustu i najdu, nemluvě o tom že jsem se dost i přiučil do realnýho života (ať už z IZS rp, rozšíření slovní zásoby a obecně třeba sepisování různých dokumentů a topiců).

Kdyby se mi poštěstilo, tak bych po návratu se zkusil pravděpodobně dostat zpátky do PSA, a na main charu konečně rozjet firmu se kterou jsem měl před banem velký plány, možná objevit i RP v IZS frakcích ke kterým jsem se doposud nedostal.

@Dzardys

 

28.9.2023 13:32

Nebudu to nějak protahovat ani tady psát přeegovaný sálodlouhý texty. Nejsi hloupej, abys tohle dělal opakovaně, tím jsem si jist. Přesto tvoje občasný zkraty nasvědčujou tomu, že jsi málo vytíženej něčim hodnotnym, takže tu pak děláš blbosti, viz celá tvoje historie. Já ti víc než doporučím s tím vším přestat, protože příští ban může, ale taky nemusí být mnohem delší, než bylo trvání tohoto permabanu. V Sunrise Dogs ani podobný frakci už tě nechci vidět, akorát si tím ubližuješ. A abych byl upřímný, po tomto permabanu si už vůči komukoli z dané frakce nebudu brát servítky a pokud se opět někdo bude chtít bavit porušováním pravidel či odsekáváním členům AT, skončí znovu s bany. Ale v tom už máš doufám dost jasno. Na server můžeš, tak si to nepokaž.


Powered by LeoSight IFS
LT~38