Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban


27.9.2023 19:21

Takže zdravím ocitl jsem se zde s tím že s ipíšu žádost o unban s tím že ban je nevalidní.

za co ban mam:Car dm

na jak dlouho?:10 hod

takže jak to začalo jel jsem z baysidu do Lv centrum kamionem jak je ta benzínka u červeného mostu tak jsem najel to křižovatky kde jsem se ocitl se žlutou Audi A8 nestřetli jsme se nic následně se Dwight v té audi rozjel za mnou a začal křičet jestli jsem normální atd.. Následně začal najíždět přede mě a snažit se mě zastavit opakuji byl jsem v naloženém kamionu a on v audi A8 furt přede mě vjížděl já neměl v plánu zastavovat a jel jsem dál o car dm nešlo z důvodu že jsem nenajížděl já do něj ale on přede mě navíc s audi A8 nasledně když jsem zastavil na chvilku tak do mě údajně ze předu najíždej jeho kufrem v rychlosti 50km/h což mi přijde že by ta jeho audi úplně nevydržela a zároveň by to bolelo i jeho.


Ban byl udělen od Magovce tuším.

Budu rád za rychlou odezvu.

27.9.2023 19:26

Já dostal video, které ukazuje úplně něco jiného, než tu píšeš. Schválně si do něj najížděl, bez jakéhokoliv zastavení si s tím pokračoval a nesnažil ses ho ani objet, nic. Prostě si do něj chtěl najíždět a nemusíš se tu vymlouvat na nějaký naložený kamion nebo něco. Celou tu situaci jsem voidl, jemu vozidlo opravil a tobě dal ban. Pokud máš nějaký důkaz o tom, že on porušil pravidla, tak mi to pošli na můj DC - holysek a bude potrestán i on. Každopádně ti žádost i zkrácení zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22