Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UnBan u admina @Dzardys


DzofreCZ

Hráč

23
28.9.2023 00:21

Ahoj zdravím zde Admin team hráče a hráčky chtěl bych si zde požádat o Un Permabanu a prvně bych objasnil za co ban mam, ale prvně bych chtěl říct, že mi Dzardys po sepsání mé žádosti řekl, že jí bude přijímat přibližně na konci léta aby měl od naší party chvilku klidu.

Nenahlášení porušení pravidel, nonRP injuries, účast v parodické frakci a disrespekt pravidel RP serveru (pravidlo 0 )

určitě naše chování nemělo působit jako pouhý troll o kterém se Dzardys zmiňoval. Brali jsme to jako srandu, ale uznávám, že jsem chybu udělal, a proto jsem taky nějaký ten čas se žádostí dále počkat a nechal jsem si to projít hlavou.
takže jsem si vědom toho toho že jsem porušil vše za co jsem ban dostal
Jak jsem se k tomu dostal: takže měli jsme spontání nápad s klukama se kterýma RPime denně a to takový že si koupíme čtyřkolky. Vše bylo fajn až do momentu když se nás tam sešlo celkově asi osm v tom totiž přišel plán že by jsme mohli jet na trať jenže mezitím než jsme na trať dojeli jsme porušili úplně vše co máme uvedené v Banu jsem si vědom toho že jsem ty pravidla porušil a chtěl bych se zde především omluvit hráčům popřípadě hráčkám které jsme díky tomuto porušení pravidel nějak zkazili požitek ze hry taktéž bych se chtěl omluvit administrátorovi který tohle musel s námi řešit a vše pečlivě zkoumat pokud dostanu šanci se na server dostat zpět určitě si na ty pravidla pozor dám
nebudu zde brečet jak nějaké malé děcko že bez skima nedokážu žít a tak dále jako jsem to u některých žádosti četl přeci jen nejsem první ani poslední kdo permaban dostal a taktéž se na server vrátil zpět myslím si že tu šanci si zaslouží každý(á) nicméně si myslím že při těchto porušení co zde mám já je ta šance hodně nízka ačkoliv bych byl rád pokud by si to administrátor který mi ban udělil tudíž Dzardys aby si to alespoň přečetl a nějak se pokusí to zvážit poslední slovo má samozřejmě člen AT vím že bych měl nejspíše počkat nějaký ten měsíc ale za zkoušku člověk nikdy nic nedá je mi jasné že pokud se na skimo vrátím tak jistě z nějakou tou podmínkou a budou na mě členi AT nějak dohlížet zda pravidla dále neporušuji s tím jistě počítám. Poslední ban před touhle permou mi byl udělen 10.10 minulého roku už jsem v sobě viděl jakousi nápravu ale bohužel jsem to včera dost pokazil a zkazil si tak aj historii na serveru vím že teď na mě většina lidí už bude koukat blbě jelikož jsem obdržel permanentní ban a budou se vyhýbat RPčka semnou tudíž jak jsem psal pokazil jsem si možnost klidného a pohodového hraní na skimu a jsem si toho vědom
nicméně ještě jednou bych se zde chtěl omluvit za mé porušení které jsem včera udělal a můžu zde jen veřejně na webu slíbit že pokud se mi šance na vrácení dostane tak se to rozhodně opakovat nebude. Už vím že takové nápady jako byl právě ten včera je lepší si nechat projít hlavou a zvážit co vše se z toho může stát a co vše nemusí.
ještě se zde omluvím Dzardysovi že nás musel řešit a taktéž hráčům kterým jsem nějak zkazil požitek ze hry a z RPčka
děkuji že jste to dočetli až sem za věškeré souhlasy a nesouhlasy budu rád
mějte se pěkně s pozdravem Dzofre

28.9.2023 13:36

Z Trusted Playera, přes zájemce o místo v HT až po hráče s permabanem a veřejnou ostudu. To všecko dokáže s hráčem udělat špatná parta. Byl bych ti i vyhověl, kdybych takový text už v minulosti nečetl.

Mrzí mě, že veškerá snaha, jíž s odstupem času věnuješ žádosti, je vykopčení té staré. S tím na mě už prosím nechoď. Tuto žádost musím zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~38