Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban- hondacivic


hondacivic

Hráč

54
28.9.2023 19:46

Krásné odpoledne, večer či ráno.

Ban mi byl udělen z následujícího důvodu:

No, jak bych asi začal... Připojil jsem se na server a povšiml jsem si, že moji přátelé si koupili čtyřkolky (Čehož jste si mohli všimnout ve videu). Nějakou chvíli jsem si všímal svého, jezdil sem a tam. Po nějaké době se mě ostatní snažili přemluvit taktéž k zakoupení čtyřkolky, čemuž jsem nějakou chvíli vzdoroval, no ale jedna věc se měla k druhé a už jsem seděl na čtyřkolce a razil jsem na benzínku, kde jsem potkal ostatní. Vše šlo hezky podle pravidel jen jsem si užíval srandy. Poté jsme jezdili po Montgomery, sem tam někdo naboural, ale já jsem žádný pořádný náraz neutrpěl a tudíž jsem neměl důvod K Rpení zranění či nehody. Zlom u mě nastal tehdy, kdy jsem obdržel pár nárazu, vozidlo mi začalo kouřit. V tu chvíli mě to přestalo bavit a došel jsem si pro Hummer, který byl zaparkován u mého domu poblíž, a začal jsem "ze srandy" najíždět do ostatních, naštěstí pro mě jsem nikoho netrefil. Najednou mi v hlavě cvaklo, že by jsme mohli udělat takové demoliční derby. Vydali jsme se do Las Venturas k motokrosové aréně, kde jsme dali fotku a poté zajeli do útrob již zmíněné arény. Já jsem měl být ten kdo bude nahánět a srážet ostatní, k čemuž následně také došlo. Ujel jsem pár koleček a nastala chvíle kdy jsem měl první příležitost někoho nabourat a bez žádného váhání či přemýšlení jsem to udělal. V tu chvíli to pro všechny byla samozřejmě sranda. Po té jsem přesedl na svou čtyřkolku, se kterou tam někdo dojel, a projížděl jsem se kolem té arény. Po té jsme se všichni rozutekli a šli jsme v klidu spát.

Když na to koukám zpětně, tak jsem udělal klasicky chybu hned ze začátku a měl ostatní ignorovat a hledět si svého. Co se týče SunriseDogs tak samozřejmě nemám absolutně žádný problém jí opustit. Jak již zmínil @typecek ve své žádosti, frakce SunriseDogs nebyla vždy taková jaká je teď, nebo spíše před banem. 

Hlavní omluva samozřejmě patří Dzardysovi, ale také nesmím zapomenout na členy frakce Sunrise Dogs, na které jsem působil určitý tlak a vliv ohledně Rp. Přijde mi škoda pro mě, jakožto hráče který na serveru odehrál už tolik hodin, aby jsem si  svou blbostí a ignorací znemožnil přístup na server. Uvědomuji si, že je tohle můj druhý permanentní ban a že nemůžu s jistotou počítat s unbanem. Od posledního banu, což byl první permanentní ban, uběhlo přibližně půl roku a myslím si že když se budu stranit bývalé party tak vydržím mnohem déle. Určitě se ale nehodlám úplně odpojit od bývalých přátel, ale zajisté omezím Rp s nimi.

Co se týče mých plánu po případném unbanu, tak vlastně ani nevím jestli bych měl čas na hraní. Ať už z osobních důvodů či ze zaneprázdněnosti školou.

 

@Dzardys

29.9.2023 10:30

Nebudu ti lhát, věřím tak polovině textu. Ale to neznamená, že tě budu držet mimo server, troufnu si říct, že jsem vám v tom vymáchal obličeje víc než dostatečně a že už moc dobře víte, na čem aktuálně jste. Sekat latinu a nedělat blbosti, pokud kdokoli z AT uzře byť jen náznak vašeho oblíbeného playstylu, mají dovoleno vás pobanovat zrovna tak, jako jsem to udělal já. Ale to si myslím moc dobře víš. Trest jsem ti zrušil, můžeš do hry.


Powered by LeoSight IFS
LT~31