Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban @holysek


XmiraX

Hráč

2
29.9.2023 00:36

Dobrý večír dne 25.9 jsem dostal Ban od @Holysek za DM státní složky PSA Jak se to stalo? Tak jel jsem si do BlueBery za kámošem při cestě mě zastavila hlídka PSA a začala hned bez důvodu mirili na me pak jsem se ptal proc co jsem udelal atd. A hnedka na to jsem se otočil a vykropil jsem je glockem. Ponauceni: Ponaucil jsem se že svých chyb toto co jsem udělal byla kravina a už to nikdy neudělám. Chtěl jsem jenom kamarádovi ukazat jak je vykropim. Nevěděl jsem že budu mít z toto takový postich. Omlouva: Moc z celé srdce se omlouvám všem kterým jsem zkazil RP mim DM. A už to fakt nikdy neudělal nemam tolik banu a myslím si že bych mohl dostat aspoň zkrácení banu nebo unban.. Tudiž ponaucil jsem se a už toto nebudu dělat. Bez rapidně velkého důvodu.

@Holysek Díky  za odpověd.

29.9.2023 07:00

Fajn, zkrátil jsem ti ban na 1 den, takže přesně od teď za 24 hodin ti vyprší ban. Doufám, že jsem se rozhodl správně a nezklameš mě. Uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20