Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban žádost @kocvin


Tulen4762

Hráč

10
1.10.2023 10:22, naposledy upraveno 1.10.2023 10:38 uživatelem Tulen4762

Zdravíčko, dnes 1.10.2023. V 10:19 jsem dostal Ban na 1den

 

Duvod: NONRP INJ,DM

Od: @kocvin

Vyjadreni: tak abych jsem se vyjádřil, Jel jsem z MG do Palomina Creek přes červenej most kde jsem oběhl  hráče Liam_Black, uhybal se na stranu tak jsem myslel že mi uhýba tak jsem tedy projel, pak jsme jeli za banku ja se otočil a chtěl jsem se ho na něco zeptat a bum dostal jsem ban na 1den. (Zadnej naráz nic takového jsem neviděl, jinak bych vše důkladně erpil a jen tak bych neodjel)

(nemam tak dobry PC aby mi to mohlo jet bez lagu, prosím o vyjadření.)

Prosím o vyjádření: @kocvin

 

 A kdyztak zkrácení banu/unban.

Děkuji za zpětnou vazbu.

 

1.10.2023 11:57

Ahoj, vymlouváš se na lagy, ale pohyb tvého vozidla byl naprosto čístý, bez jakéhokoliv sekání.
Přibrzdil jsem před radarem, nevím, ty sis nejspíš myslel, že tě chci vybrzdit a tak si mě předjel a nabral z boku. To že někdo přibrzdí na menší rychlost opravdu není relevatní důvod k tomu, abys do něj následně boural - DM.

Poté si začal ujíždět, za bankou ti to trošku nevyšlo a tak si naboural do zídky u domu. Bez RP si pak pokračoval dál v jízdě - NonRP injures. 

Můj pohled na věc je takový, že si viděl hráče s málo hodinami, ještě v taxíku a tak si usoudil, že se ti nic nemůže stát, když si s ním trošku pohraješ, je to přece nováček. Pro tvou smůlu jsem to byl já.
Následné nahlédnutí do tvé historie trestů, mě v tomhle jen utvrdilo. 


Tulen4762

Hráč

10
1.10.2023 12:00

Ahoj, nevím jestli mohu odepsat na tvou zpravu, Ale nevidel jsem že bych naboural do nake zídky, plus bych taktež nevidel z meho pohledu že bych te nabral z boku, ano videl že  maš malo hodin tak jsem ti chtel jenom dat praci to vše.  a nic jsem si takoveho nemyslel, erpit se ma vždy od toho je pravidlo č.0 pokud se nepletu nebo 1 IDK. alee nic takoveho jsem ja nevidel, nechci se nejak vymlouvat na lagy nebo na PING, ale nevím jak dokazat ze jsem to nevidel. v tu dobu jsem to nenatačel bohužel.

1.10.2023 12:09, naposledy upraveno 1.10.2023 12:09 uživatelem kocvin

Nemusíš mi to nijak dokazovat, já vím co jsem viděl. I kdybych neměl pravdu v tom trollení nováčka, tak ban za obě porušení pravidel v něm uvedených je právem a na místě. 

Jsem rád, že zmiňuješ nějaká pravidla, jak vidno asi v nich máš přehled, tak je mě o to větší záhadou, proč se jimi i neřídíš. 
O zkrácení nebo zrušení banu neuvažuji, vzhledem k té zmiňované historii jsem byl ještě dost hodný. Trest přečkej a pak rozum do hrsti. Zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~34