Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Peli

Hráč

27
1.10.2023 15:00

Zdravím všechny hráče a členy AT.

Video nejspíše každý z vás viděl takže ho zde přikládat ani nebudu.

Naše hloupost nás dostala někam kam vlastně nikdo z nás nechtěl. Celé to začalo tak že jsem jednoho krásného večera přišel z místní hospody značně pod vlivem alkoholu a řekl si že skočím za kamarády na Skimo, pokecáme a vymyslíme nějaký program co na serveru budeme dělat....nevím jak se to stalo ale nějakým způsobem nám padla čtyřkolka do oka, nějak jsme se začali scházet všichni a dokupovat čtyřkolky a začala naše dlouhá štace porušování pravidel a dělání blbostí, cesta vedla z Blueberry do Los Santos a potom i do Montgomery kde jsme udělali fotku všech členů a pokračovalo se do Las Venturas kde proběhlo opět pár dalších fotek při čekání na elevator do arény kde se začalo konat derby které mě příliš nebavilo a tak jsem se odpojil ze serveru. Video samozřejmě nemělo fungovat jako něco čím se chceme pochlubit, bohužel jeden z kamarádů se překlikl a video dal veřejně na platformu Youtube. Co se týče SunriseDogs, nevěděl jsem že je tam nějaký problém být součástí frakce....kdyby mi to bylo řečeno před banem tak bych frakci samozřejmě opustil zároveň je mi líto co se ze SunriseDogs stalo a jak to vidí jiní hráči, dříve tato frakce pořádala skvělé tuning srazy a další akce.

 

Omluva

Chtěl bych se omluvit především Dzardysovi že musel řešit takovou hloupost a hlavně všem hráčům kteří to museli sledovat a nebo jsme jim tím nějak uškodili, nebylo záměrem někomu kazit požitek ze hry. Vím že mám velkou historii a také se může stát že mi ban nadále zůstane. Zároveň bych chtěl i poděkovat za takovou lekci. Moc mě mrzí že daná situace zašla až tak daleko, bohužel jsem si v dané chvíli neuvědomoval co to může mít za následky.

Závěr

Vím že podobné věci píše skoro každý hráč do své žádosti ale musím říct že jsem se z banu opravdu poučil, na skimu mám nahráno spoustu hodin a rád bych se na server vrátil, poznal jsem tam spoustu dobrých lidí a kamarádů, před banem jsem měl naplánovány nějaké věci které bych rád dotáhnul do konce.

Děkuji za přečtení mé žádosti a prozatím se s vámi loučím.

@Dzardys

 

3.10.2023 17:07

Ahoj, žádost pěkná, nemám asi důvod psát dokola to samé, mezi sebou jste si jistě řekli, jak na tom teď v rámci hry jste. Žádosti vyhovím, tak si to nepokaž.


Powered by LeoSight IFS
LT~44