Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost u UB?


Soudruh

Hráč

16
2.10.2023 23:02

Zdarec všem kteří to tu čtou.

Vítám Vás asi u mé druhé normální žádosti o UB za celou moji Skimo kariéru? Asi nemá cenu to tady moc okecávat, je to asi 3 necelý měsíce co jsem s ostatníma hráčema dostal perma ban za Nonrp injuries, DM, nonrpdriving a účast v parodické frakci.

Začlo to tím, že jsme si koupili čtyřkolky a začli jezdit jako hovada, s tím že většina kousků byla proti pravidlům,

z celý akce jsem udělal nějaký clipy, sestříhal je a následně dal na youtube kde jsem místo private nechal veřejný, to se dostalo k adminům a skončilo to tak jak skončilo - každej v předchozí žádosti popsal co se stalo, asi nemá cenu to tu znovu rozepisovat. Mrzí mě že to takhle dopadlo, byla to zároveň slušná lekce a moje první perma a taky snad poslední, na kontě už nějaký bany mám ale myslím si že za ty 4 roky to není až tak hrozný, samozřejmě se to mohlo obejít i bez banů.

Omlouvám se takhle všem hráčům, kterým jsme nějakým způsobem narušili RP nebo znepříjemnili, chtěl bych si alespoň občas ještě zahrát, i když už takhle na to nemám tolik času ale jako odreagování po práci jsem to tu měl rád vždy. Omluva patří i Dzardysovi který nás musel řešit, zbytečně přidělaná práce jak jemu tak asi i ostatním členům z AT. Mám dost rozumu na to, aby se tohle neopakovalo, frakci sunrisedogs samozřejmě opustím, hraju tu už přes 4 roky a mám oderpeno dost hodin  a rád bych ještě nějaký hodiny nahrál.

Díky za přečtení žádosti.

 

3.10.2023 17:08

Je paradoxní, že právě s tebou jsem začínal RPit a právě teď tu musím řešit, že jsem ti dal permaban. Vím, že jsi normálního RP schopný, jen že ti pravidla moc nevoní - naprav to, to, že ses permabanu vyhejbal jak čert kříži, neznamená, že kdokoli z AT bude vůči porušování pravidel tolerantní. Šanci ti dám, podmínky i stanoviska samozřejmě znáš.


Powered by LeoSight IFS
LT~34