Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Autobazary

Ondrej101

Hráč

3
11.8.2020 02:56

Moj navrh je aby bol nejaky normalny autobazar ktory bude fungovat všetky su mrtve poslednu dobu vobec nevidim otvorene autobazary preto navrhujem nejaky zmazať alebo aby ho niekdo prebral.Pretože po prve vela ludi je nezamestnanych lebo ludia su tam žgrlavy a nikomu nic nedopraju za druhe nikomu sa nechce kupovat cisto nove auto. Verim ze viacerych ludi to sere a ze s tym at nieco spravy.

Demon8116

Hráč

24
11.8.2020 10:03

Ani jeden autobazár nieje frakcia. Autobazár si vieš otvoriť aj bez frakcie... Nákup si auta, nájdi si miesto, daj inzerát že predávaš auta a bude to. 

nEscafeX

Hráč

26
11.8.2020 12:45

Je to čistě IC věc kdy ten daný autobazar ten majitel otevře a kdy ne. Je pouze na majiteli toho autobazaru kdy otevře ten autobazar a kdy ne.. Doporučuji jak napsal Démon nademnou, najdi si nějaký místo odkup ten pozemek a udělej si vlastní autobazar. K té frakci, hodně lidí chce autobazar na frakci jen kvůli tomu aby nemuseli platit daně za XX vozidel.. Podívej na mě, též jsem měl autobazar bez frakce který jsem dostal podle mého vysoko prodalo se tam asi 48 aut (viz. https://leosight.cz/forum/topic/1526)a psal jsem si snad o frakci? Autobazar jsem měl jen jako přívýdělek takovou menší brigádu a normálně jsem pracoval v jiné frakci. Takže si myslím, že tyto žádosti o Autobazar jsou zbytečný když ani nebudeš mít peníze zaměstnávat ty lidi v té dané frakci jelikož z převozů výdělek nemáš, z prací na úřadě též ne.. A dopadlo by to tak, že bys neměl peníze ani na kupování vozidel od hráčů, jelikož když si zaměstnaný například v nějaké IZS složce tak máš stálý plat a stále můžeš spořit na to vozidlo které pak hodíš do toho daného autobazaru. 

20.9.2020 00:06

Autobazár dokážeš spravovať aj bez frakcie. 

Zamietam.