Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN [Dzardys]


Kubiklula

Hráč

1
5.10.2023 14:14

Zdravím všechny co čtou tuto žádost o UNBAN.

PROČ BAN?

V první řadě  bych se pustil do toho proč jsem vůbec ban dostal. Jednalo se o troll který jsem způsobil v MontGomery a zničil tim RP několika hráčům. Přesněji jsem ničil a zabíjel pomocí motorové pily, ukradl jsem auto a shodil jsem ho do vody. Ban samozřejmě chápu, stejně tak jeho délku.

CO MĚ K TOMU VEDLO?

Upřímně jsem byl s několika přáteli na discordu a  chtěl pobavit své přátelé a sebe. Nechci lhát a proto zde napíšu, že v tu chvíli nam to vtipné přišlo a zasmáli jsme se. Ted’ už vím ze to pro ostatní vtipné samozřejmě nebylo.

OMLUVA:

Co samozřejmě nesmí chybět v mé Žádosti je omluva a tu bych směřoval pro hráče, kterým jsem zničil RP jakýmkoli způsobem, chybu si samozřejmě uvědomuji a nebude se opakovat. Chápu že troll je velice vážné porušení, přesto bych si zaeRPit ještě chtěl. 

 

Kubiklula out.

5.10.2023 18:08

Dvanáct nahraných hodin, jeden ban a rovnou permaban. Co mě zaráží ještě víc - svou žádost dokážeš formulovat jako relativně vyspělý jedinec. O to víc primitivní mi tento typ humoru přijde. Ban ti zkrátím na dočasnou formu 100 dní, nezahraješ si okamžitě, ale přinejmenším si někdy ještě zahraješ. Pokud se podobného jednání dočkáme kdykoli do budoucna znovu, ta perma ti zůstane už navždy.


Powered by LeoSight IFS
LT~27