Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pravidlo 16 (100 dní) @Dzardys


Hemalkod

Hráč

24
6.10.2023 07:12, naposledy upraveno 7.10.2023 15:51 uživatelem Hemalkod

Zdravím, dnešním dnem je to 60dní z mého 100 dní trvajícího banu, ačkoliv se mi zdá trest přiměřeně dlouhý za porušení pravidla 16. tak myslím že i za těch 60 dní jsem dostatečně moje vystupování na tomto serveru přehodnotil, a ponaučil jsem se že hraní na Skimu není vždy samozřejmostí.

Za co jsem dostal ban?

No, jeden hráč s kterým jsem v minulosti již RPil, dostal permanentní ban. Po několika dnech mi na Discord napsal, že mu bude permanentní ban zkrácen za dobu 120 dní. Dali jsme se trochu ve zprávách do řeči, a po pár minutách mi napsal otázku něco vy stylu "proč mají admini tolik peněz". Na to jsem bez nějakého hlubokého zamyšlení napsal, že si admini peníze givují, a dávají si interiéry levněji, což po promyšlení jsem po chvíly usoudil že je to asi hovadina, a že to musí být nějakým způsobem ohlídané aby se to nestalo. No pak si na mě přes Leosight Discord postěžoval, což mu neberu, a v rámci zachování pravidel to udělat musel kvůli pravidlu 8.

Hráč proti kterému je pácháno porušení pravidel (nebo který je svědkem takového počínání) má povinnost tuto situaci neprodleně nahlásit v reportu (F2) a nesmí porušení pravidel žádným způsobem oplácet (především nesmí také porušit pravidla, jinak bude také potrestán).

a neberu mu to dneškem vůbec za zlé, a protože si nemyslím že jsem nějak nevychovaný člověk, tak jsem se mu veřejně omluvil, za počínání co jsem mu psal po udělení banu. Dneškem nemáme mezi sebou nějakým způsobem zlé vztahy.

No, myslím že jsem vám důvod banu objasnil, a všichni jste pochopili co se nějak stalo.

Ponaučení

Jak jsem nahoře psal, v mém odloučení od Skima, mám-li to tak nějak říct. Jsem si uvědomil že hraní na Skimu není jen tak, a všichni všichni by si měli uvědomit, že hraní na Skimu je něco o co můžete jednoduše přijít, a proto si toho vážit. Jak jsem i výše také psal přehodnotil jsem své vystupování na tomhle portálu všeobecně. Nevím přijde mi že jsem tu už od začátku úplně nevystupoval nejlíp, na tomhle bych chtěl zapracovat a zlepšit si tu i reputaci. Kromě toho jsem si uvědomil že vzhledem k mému rejstříku tohle bude dost pravděpodobně, můj poslední ban po kterém dost pravděpodobně v případě dalšího porušení pravidel bude následovat permanentní ban, který bude opravdu permanentní, jakože permanentní. 

Proč bych měl dostat unban?


Myslím že kromě ponaučení, jsem se svou postavou Felixe Yazgana tvořil ve většině případů celkem dobré RP, (ano vím že někdy to určitě nejlepší nebylo, ale nejhorší taky úplně ne) a rozšiřoval jsem Ilegální RP o stupínek víš. A měl jsem a stále mám v plánu ho rozšiřovat dál, ačkoliv úplně od začátku co jsem se tak doslechl.

Podívej Dzardysi pochopím zda-li se rozhodneš mi ban ponechat, ale v opačném případě budu jedině rád, po celou dobu hraní budu vědět, že tohle je můj poslední ban a další příjde jak jsem se zminoval permanentní, budu se snažit jít ostatním hráčům kteří RP tak moc neovládají příkladem a aby pochopily že RP, není jen o grindu, což jsem pochopil až v době banu. A teď lituji těch desítek hodin v tahači, kdy jsem se snažil denně vydělat minimálně milion. Ale že RP je o RP které není o majetku ale o představivosti a že všichni měli chápat že co já vím, když příjdou o sklad zbraní, že to je součást toho RP. A nějaká součást toho příběhu té postavy, což myslím že mnoho lidí nechápe. @Dzardys

7.10.2023 15:52

Ahoj, chtěl jsem ti na to odpovědět ještě dnes, no, počkáme s tím. :)

11.10.2023 13:11

Ahoj.

S žádostí sis dal práci a já jsem velice rád, že po dlouhé době nemusím číst něco o pěti řádcích, kde hráč už nikdy neporuší pravidla a že mu chybí Skimo. To je obrovské plus pro tebe. Když to vezmu kolem a kolem, žádost je legitimní a vesměs by byla i důvodem ke zrušení anebo zkrácení banu.

Přesto s trestem nehnu. Jsem zde, abych náš Admin Team podpořil a podržel, téže abych upevnil vztahy mezi hráči a členy AT a vyřešil případné problémy, které v důsledku konfliktů těchto dvou stran nastanou. Tvé řešení tebou pomyslného konfliktu však bylo křivě obvinit lidi, kteří denně tráví hodiny času prací, která možná nemusí být na první pohled vidět. Ačkoliv nebudu zakrývat skutečnost, že vše není tak růžové, jak se zdá být, neexistuje zde jediný člověk z naší sestavy, který by si zasloužil právě takový projev (ne)vděku. Samozřejmě své stanovisko k situaci vám předal na Discord i Rataj a stejná slova bych zde akorát opakoval.

Nepřišlo by mi vůči těmto lidem fér, kdybych po špinění jejich jmen jen tak přihmouřil oko a pustil tě a čekal, jaký další projev nespokojenosti můžeme očekávat. Tento trest si odpykáš celý a budeš vzorovým příkladem hráče, který měl možnost využít sofistikovaného řešení problému, ale přesto to neudělal a raději zvolil cestu opravdu ošklivého jednání. Nevyplácí se to a já vím, že už teď si toho jsi moc dobře vědom, přesto věřím, že vyspělá úroveň tvé žádosti vypovídá o obecné vyspělosti tvé osoby a mé důvody jistě pochopíš.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~50