Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o unban nebo Zkraceni trestu


Misha27

Hráč

3
6.10.2023 12:02

Dobry Den, mily hraci, dneska jsem v 11:56 dostal ban na Postavu Marco Campillo, bylo tam napsane jako non rp Injuries, vysvetlim to kratce, mel jsem honicku s Psa, ktera do me mensim narazem nabourala, ja jsem nic nepridal protoze si sam osobne myslim ze by mi to neovlivnilo rp v ujizdeni a nechtel jsem ztracet hlavne cas, dostal jsem 4 dny, hned potom co jsem ujel a skryl jsem se jsem si dal dostatecne dobry status, ktery by mel stacit a odpovidat tomu narazu, prijde mi to jako zbytnecny ban a nebo zbytecne dlouhy. Takze bych chtel poprosit o zkraceni trestu nebo nejlepe unban, Dekuju za precteni, pochopim kazdy nazor, preju krasny den. Marco

 

@kocvin

 

   
   
6.10.2023 12:15

Ahoj, nejsi na skimu žádný nováček, abys nevěděl co se jak RPí. Tvá historie banů hrála v mém rozhodování taky dost významnou roli, původně jsem ti chtěl dát týden, ale nakonec jsem to zmírnil. 

Náraz opravdu nebyl tak malý jak říkáš a bylo na místě injures RPit hned na místě. Ještě i vzhledem k povaze nehody, kdy tě policejní auto nabralo předkem na levý roh tvého bavoráku. Další ujíždění by to tím pádem ovlivnilo dost hodně. 

Žádost zamítám a zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo