Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

nepravdivy ban.


Bxzyyy

Hráč

4
6.10.2023 17:06, naposledy upraveno 6.10.2023 17:06 uživatelem Bxzyyy

Trash rp-dal jsem /do jebl se,hned potom co se to stalo tak jsem se omluvil a opravil jsem se a dal /do dal si o volant,predtim jsem driftoval parkrat jsem narazil,zaerpil jsem injuries,najednou se na me potrne admin ze dostal report ze neerpim.ja jsem mu rekl ze rpim a ze to byl omyl,on rekl ze neco ve smyslu ne,potom prisel capek a rekl ze neumim ridit a potom jsem dostal ban za non rp injruies,pokazde co jsem naboural tak jsem si to zaerpil,tim padem zadam o skraceni banu. Dekuji, Bxzyyy

6.10.2023 17:18

Přišly na tebe tři reporty ohledně tvého RP. Od všech tří nahlašujících jsem dostal důkazy na tvé "RP". Tvé RP vypadalo stejně jako před 2 dny, kdy si ode mě dostal ban za "jebl se". To stejné si zaRPil i teď. Pokud se neponaučíš a budeš to pořád RPit, tak se ti budou bany prodlužovat za tvojí recidivu. Zkráceni ani unban nedostaneš, až začneš RPit normálně, tak nebudeš dostávat bany.


Powered by LeoSight IFS
LT~28