Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban

6.10.2023 20:34

Ahoj, rád bych si zažádal o unban nebo aspoň o vysvětlení banu. 

Jak to začalo ?
začalo to tím že se rozjela policie po mě a já si toho všimnul tak chcípl auto vystoupil a odcházel jako chodec prostě arogantní občan LS a po nějaký době se mi to kouslo bez toho abych o tom věděl nevyhodilo mi to ani že MTA neodpovídá po chvilince mi to spadlo úplně, po té co jsem se chtěl vrátit a doerpit to tak najednou mi tam vyskočilo 

Prostě se mi toto chování nelíbí abych i do ooc dostal oznámení že ho to dneska nebaví tak prostě bude protivnej a kazil mi tím RP 

Kým mi byl ban udělen ?
@Holysek

Takže toto je moje vyjádření a rád bych to slyšel i od někoho jiného, ano někdy moje RP je fakt moc arogantní ale toto je i za mě moc a pokud se nemýlím tak po dropnutí je lhůta 5ti minut, ale to říkám možná se mýlím nevím jak je to bráno v tomto.
Ale prostě bych rád dostal na skimo zpět 

S pozdravem Funstrom

6.10.2023 21:53, odstraněno 6.10.2023 22:03 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.10.2023 22:07

Abych se k tomu vyjádřil i já né každej má svůj den v jakémkoliv smyslu sám si o tobě něco myslím ale to tu nebudu rozebírat furt je to takový že PSA to moc potí sám určitě nejsi svatoušek páč někdy z RP ze strany PSA je mi též na blití co z toho dokážou udělat za m**** a zřejmě v PSA jsou lidi který mají jednu mozkovou buňku a žádný smysl pro humor jak říkám já je to stále hra tak si to taky snažim užívat jako hru 

6.10.2023 22:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.10.2023 22:35, naposledy upraveno 6.10.2023 22:47 uživatelem Funstrom

Což zase jo chápu tě asi jsi byl lehce nasranej já taky neboj se ale prostě víš jak někdy si musim z někoho udělat prdel a dneska padla klec na tebe takže můj názor na to je že JE TO FURT HRA CO TO TAK NEHROTIT hodně lidí tu dělají halo 

je to lepší jak bible ?

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
7.10.2023 00:02, naposledy upraveno 7.10.2023 00:03 uživatelem Holysek

Holub to tady vypsal za mě, takže se k tomu vyjádřím krátce. Tvůj ban byl poslán z toho důvodu, že si nevím jestli záměrně nebo ne, ale za zdržování RP.

K tomu ještě přidáme to pravidlo č. 21 za které budeš mít prodloužený ban o další 4 hodiny, vzhledem k tvé historii u nás.

Toť asi všechno z mé strany, unban či zkrácení banu ti zamítám, zamykám. A ať se ti to líbí nebo ne. Pokud s tím nesouhlasíš, podej si stížnost na mou osobu - Stížnost na AT.

Dobrou noc přeje, Holysek ❤️