Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban


Funstrom

Hráč

9
6.10.2023 20:34

Ahoj, rád bych si zažádal o unban nebo aspoň o vysvětlení banu. 

Jak to začalo ?
začalo to tím že se rozjela policie po mě a já si toho všimnul tak chcípl auto vystoupil a odcházel jako chodec prostě arogantní občan LS a po nějaký době se mi to kouslo bez toho abych o tom věděl nevyhodilo mi to ani že MTA neodpovídá po chvilince mi to spadlo úplně, po té co jsem se chtěl vrátit a doerpit to tak najednou mi tam vyskočilo 

 
Prostě se mi toto chování nelíbí abych i do ooc dostal oznámení že ho to dneska nebaví tak prostě bude protivnej a kazil mi tím RP 

Kým mi byl ban udělen ?
@Holysek

Takže toto je moje vyjádření a rád bych to slyšel i od někoho jiného, ano někdy moje RP je fakt moc arogantní ale toto je i za mě moc a pokud se nemýlím tak po dropnutí je lhůta 5ti minut, ale to říkám možná se mýlím nevím jak je to bráno v tomto.
Ale prostě bych rád dostal na skimo zpět 

                                                                                                                                         S pozdravem Funstrom

Holub

Hráč

46
6.10.2023 21:53, naposledy upraveno 6.10.2023 22:03 uživatelem Holub

Tak začneme hezky popořadě. Tohle bude ještě dlouhá noc. A ano, dalo mi práci logy vyčistit od nerelevantních věcí v rámci tohoto případu.

začalo to tím že se rozjela policie po mě a já si toho všimnul tak chcípl auto vystoupil a odcházel jako chodec prostě arogantní občan LS

Docela porušení zdravého rozumu. Hlavně vystoupit a jít takhle do polí. Jako sorry, ale to nemá s "arogantním občanem LS" nic společného.

Prostě se mi toto chování nelíbí abych i do ooc dostal oznámení že ho to dneska nebaví tak prostě bude protivnej a kazil mi tím RP '

To RP sis v první řadě kazil ty sám. Méně benevolentní přístup očekávej už jen na základě toho, že si jen tak v klidu odejdeš od auta jako by nic. No, dá se říct, že jsi ho kazil oběma.
Začneme tím tvým zmateným popisem všeho, případně jeho absencí. Tolik k tomu, že jsem neměl chuť řešit takového člověka. Ostatně kdo by měl chuť řešit někoho, jehož RP začíná takovým s***festem jako je vystoupení z auta s cestou do polí poté, co si všimne, že se za ním otáčí policejní vozidlo? Tolik jen pro tohle.
Dále ten tvůj chaos okolo rukou. Tolik k tomu, že na takovou tragikomedii nemám chuť, ani náladu.

 

Spoiler

Budeme pokračovat s něčím, co se dá popsat jako Trash RP či troll z tvé strany. Uznávám argument s váhou, to je taky důvod, proč jsem zvolil jiné praktiky. Ano, křičení pomoc, že paní ukradla uniformu, je opravdu známka "kvalitního RP, za které by hráčům měl být udělován trusted player a bezmezná oddanost." V souvislosti s tím bych asi zmínil trošku Fear RP, které tady jaksi chybělo?

Spoiler

Další záležitostí je zde něco, co by se dalo označit jako Zero Tolerance či pravidlo nula. Mám tendenci občas otevírat TAB jen tak pro nic za nic. Bohužel TAB je i jedna z kláves pro střelbu. Asi nemusím říkat, že člověku s tímhle přístupem vysvětlovat co je sakra miss input, je pomalu nadliský úkol. Proto tady přiložím tohle video.

Ale teď vážně. Tolik k tomuhle. Also porušení pravidla č. 21.

Spoiler

A na závěr trošku zdržování RP (za které padl ban) a odmítání RP celkově. Ano, odpověď trvala dvacet vteřin. A než někdo odpoví, že neměl možnost vidět /ame a /ado. Dotyčný je viděl, dokonce se vyjadřoval k tomu, že je odmítá RPit...

Spoiler

 Tady si už dotyčný uvědomil, že by asi měl RPit. Opět názorná ukázka toho, na co opravdu nemám náladu. Ano, celou minutu trvalo dotyčnému napsat dvě slova. DVĚ SLOVA.

Spoiler

A dál to je skutečná komedie. Upozorním, že dotyčný okolo "kapsičky neměl nic" - ani status, ani cokoliv v /look.

Spoiler

Tolik k tomu, že se vrátíš a doRPíš. To jsem ještě k tomu jaké sr**** jsi tam předváděl byl sakra benevolentní a na základě zdravého rozumu a zamezení PG a MG jsem zamezil vytažení té peněženky.

Ty, popravdě řečeno, můžeš být rád za to, že tam v tom trestu opravdu nemáš ten zbytek proto, že věřím, že by ten trest opravdu nebyl na jeden den. Ostatně co taky čekat, že ano.

Na závěr si dovolím uvést jednu věc - jsem férový člověk a to jak IC za Julču, tak i OOC a stejný přístup očekávám i na druhé straně. Pokud se člověk chová jako osina v anusu, tak nemám problém tomu člověku připomenout, že se tak chová a vrátit mu to plnými doušky. To, co jsi tam předváděl, opravdu nedokazuje, že bys rád hrál na Skimu. Vlastně si nemyslím, že by i kdokoliv jiný byl rád za takovou "kvalitu" RP a takovou lajnu porušených pravidel.

A jako bonus na závěr - jak by daná situace dopadla, kdyby normálně zůstal v autě? S největší pravděpodobností domluva, přinejhorším drobná pokuta. Doufám, že ti ta porušení pravidel stála za to.

Funstrom

Hráč

9
6.10.2023 22:07

Abych se k tomu vyjádřil i já né každej má svůj den v jakémkoliv smyslu sám si o tobě něco myslím ale to tu nebudu rozebírat furt je to takový že PSA to moc potí sám určitě nejsi svatoušek páč někdy z RP ze strany PSA je mi též na blití co z toho dokážou udělat za m**** a zřejmě v PSA jsou lidi který mají jednu mozkovou buňku a žádný smysl pro humor jak říkám já je to stále hra tak si to taky snažim užívat jako hru 

Holub

Hráč

46
6.10.2023 22:16

Abych se k tomu vyjádřil i já né každej má svůj den v jakémkoliv smyslu

No, chvíli před tím tvým zastavením jsem řešil experta, který dělal ze své postavy Terminátora jen na základě toho, že má v autě šestibodové pásy. Tudiž jo, vím o tom své. Ve výsledku, jak jsem uvedl výše, jsem tě ani nechtěl zbytečně zdržovat. Plán byl domluva, či drobná pokuta. To, co jsi z toho udělal, je již výsledkem tvé režie.

sám si o tobě něco myslím ale to tu nebudu rozebírat furt je to takový že PSA to moc potí

V první řadě - sám o sobě*
V té druhé - jo, něco si o sobě myslím.
V té třetí - no, já ti nevím. Ve výsledku ten tvůj přístup byl jen kvůli snaze vyhnout se pokutě. Neříkám, že je to pocení RP, spíš je to, jak by řekli jiní experti, "hra na win.
V té čtvrté, asi už poslední - líbí se mi, jak výraz "moc to potí" je kolikrát názorná ukázka mentality a RP jedince. Většinou to odkazuje na kvalitu RP ala "FiveM".

sám určitě nejsi svatoušek

Poslední ban rok zpátky. Tolik k tomuhle. Jsem kontroverzní v mnoha věcech ohledně toho, co si myslím, ale řekl bych, že oproti valné většině nekvalitních ilegálů a existencí jsem ještě svatý grál toho, na co můžeš v RP natrefit.

páč někdy z RP ze strany PSA je mi též na blití

Oceňuju, že házíš všechny do jednoho pytle. Popravdě sám jsem taky zažil situace, kde mi z některých reakcí bylo "skutečně na blití" (aneb když tři hlídky vidí, že dojde k nehodě ale nikdo ji neřeší, jeden se ještě vrátí zpátky a jen okolo ní projede...)

zřejmě v PSA jsou lidi který mají jednu mozkovou buňku

To víš, sdílíme všichni jednu společnou mozkovou buňku. Tu si mezi sebou střídáme v závislosti na tom kdo jde na patrolu. Ale ne, teď vážně - v takovém případě si podej report, pokud podle tebe došlo k porušení pravidel.

žádný smysl pro humor jak říkám já je to stále hra tak si to taky snažim užívat jako hru

V tom ti dávám za pravdu. Kolikrát se najdou lidi, kteří to berou až smrtelně vážně. Ostatně z toho pak vychází situace, které kolikrát dosáhly až naprostého extrému. Bohužel tohle není ten případ - co je na zasmání se, či vtipného, na tom, co jsi předvedl v rámci daného RP? Nezlob se na mě, ale opravdu nic.

 

Funstrom

Hráč

9
6.10.2023 22:35, naposledy upraveno 6.10.2023 22:47 uživatelem Funstrom

Což zase jo chápu tě asi jsi byl lehce nasranej já taky neboj se ale prostě víš jak někdy si musim z někoho udělat prdel a dneska padla klec na tebe takže můj názor na to je že JE TO FURT HRA CO TO TAK NEHROTIT hodně lidí tu dělají halo 

je to lepší jak bible ?

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
7.10.2023 00:02, naposledy upraveno 7.10.2023 00:03 uživatelem Holysek

Holub to tady vypsal za mě, takže se k tomu vyjádřím krátce. Tvůj ban byl poslán z toho důvodu, že si nevím jestli záměrně nebo ne, ale za zdržování RP.

K tomu ještě přidáme to pravidlo č. 21 za které budeš mít prodloužený ban o další 4 hodiny, vzhledem k tvé historii u nás.

Toť asi všechno z mé strany, unban či zkrácení banu ti zamítám, zamykám. A ať se ti to líbí nebo ne. Pokud s tím nesouhlasíš, podej si stížnost na mou osobu - Stížnost na AT.

Dobrou noc přeje, Holysek ❤️


Powered by LeoSight IFS
LT~62

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024