Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban /skraceni banu


Dennyeu

Hráč

3
6.10.2023 23:20, naposledy upraveno 6.10.2023 23:26 uživatelem Dennyeu

Dobry den dostal jsem unban za Trash RP / pasy cukly chtel bych se k tomu vyjadřit tak že jsem jen nenapsal pasy cukly ale něco ve stylu bouchnul se a udelala se spalenina na rameni (něco takoveho) a myslim si že neni co rpit na tom když zničim zastavku ban mi udělal @Holysek pokud to je opravdu chyba omlouvam se jen jsem chtěl dořešit kšeft a mrzi me tato chyba ale nemyslim si že moje RP bylo zle jelikož tu zastavku jsem zničil ve 30ti + mam 6 bodove pasy nechcu řikat že jsem něco ale tak zase 6 bodove pasy jsou 6 bodove pasy a ve 30 max 50 zničit zastavku mi přijde v pohode a dostal jsem ban po cca 1 H děkuji denny

7.10.2023 00:06

Ahoj, ban jsem ti udělil já, takže se k tomu samozřejmě i vyjádřím. Ban si dostal pouze za ty "pasy cukly". Už jen to, že si zaRPil toto je něco, co zde na serveru netolerujeme. Což můžeš taky vidět ze seznamu banů, že se to banuje docela pravidelně. Ban ti zkrátím na 6 hodin ty terminátore s 6 bodovými pásy. Doufám, že se ponaučíš i z těch 6 hodin a nezklameš mě! Neboj se, já si všímám, když mi někdo lže, že se ponaučil a ve výsledku se neponaučil, takže si dávej opravdu pozor.

 

Dobrou noc přeje, Holysek ❤️


Powered by LeoSight IFS
LT~27