Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu.


erixy

Hráč

7
7.10.2023 11:44

Zdravím AT, včera společně s @FromCZE jsme okrádali jednu osobu, k dané akci nemám co říct, asi zbytečné. Ačkoli přijímám fakt že jsme dostali ban tak mě štve jedna věc. Dostali navíc i ban za Masivní DM. A jak vím tak masivní DM je opakované zabití hráče bez předešlého RP ve velké míře. Což se skutečně nestalo, toto bylo poprvé co jsem někomu dal PK a předtím proběhlo kolem 8mi minut RP. Nežádám o unban, jen o zkrácení, rozumím své chybě, málo jsem to zaerpil (na poměry Skima), ale nic takového jako Masivní DM se nestalo. Děkuji předem za odpověď @kocvin (nevim jestli to ty dva označilo, píšu na forko poprvé)

- Erixy

7.10.2023 13:47

Ahoj, tak to vezmu hezky popořádku. Hned na začátku ti vysvětlím proč jsem použil termín masivní DM, a to jednak z důvodu jakým stylem bylo PK uděleno(motorovkou), druhak proto, že vám PK nestačilo a museli jste danému člověku ještě zmasakrovat auto a navíc  mi z vaší komunikace připadalo, že to neděláte poprvé ,,uděláš to dneska ty, nebo to mám udělat motorovkou" něco v tomhle smyslu. 
Dovol abych tě upozornil na fakt, že PK po okrádání je na Skimu nepřijatelné, jedná se o porušení pravidel a bude pokaždé přísně potrestáno. Dělají to většinou hráči, kteří nemají dost fantazie na to, donutit danou postavu mlčet i bez zabití a nebo prostě mají chorobnou touhu zabíjet. Je to chování, který se zde dlouhodobě potírá a je nepřijatelné. Tu druhou možnost si ostatně můžeš do sytosti vybít v singleplayeru. 

K délce banu přispěl i další faktor a to tvé RP při okrádání, jestli se tomu teda dá tak říkat. Za celou dobu okrádání padlo snad jediné /me a to konkrétně /me prohledava, prostě katastrofa. Provedli jste spoustu úkonů bez řádného zaRPení (poutání, nakládání do auta, svlékání..). Nic horšího jsem před spaním dlouho neviděl a musím říct, že jsem z toho měl dokonce noční můry. 

Takovéhle RP ilegálu zkrátka NE a pokud v něm chceš/te pokračovat dál, budou prostě padat bany. Doporučuji si za dobu trvání trestu poctivě nastudovat pravidla a po návradu do hry se buď na ilegál vykašlat, nebo se v něm rapidně zlepšit. 

Každopádně, vzhledem k tomu, že jsi v noci bez problému spolupracoval, nahrál si a poslal video bez žádných keců kolem(co mě až vzhledem k jeho obsahu udivuje), navíc je tvoje historie jinak čistá, zkrátím ti trest na polovinu, ale ani o minutu navíc. 

Budu rád když už se spolu v podobném duchu nebudeme muset setkat. 


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo