Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB - @Holysek

neznamy#4745

Smazaný účet

11
7.10.2023 13:44

Úvod
Pěknou sobotu přeji, dneska si žádám o unban který mi udělil @Holysek takže se k tomu vyjádřím, jelikož to není pravda..

Za co mi byl ban udělen?

Vysvětlení

Takže v rychlosti, dostal jsem od PSA PK jelikož slyšeli v pozadí střelbu tak nás při naháněčce prostě vykropili, nic jsme jim nedělali pouze jsme chtěli akci :D  - nemám clip takže mam smůlu.

Já se tedy respawnul stál jsem před nemocnicí a dal jsem si stopky, stopky běželi a ke mě přišel polda se slovy ke zdi, já se tedy dal na útěk kde jsem se tedy schoval a minutku čekal 

- Čas kdy me mě přišel polda

Následně mi ho teda bylo líto, tak jsem šel před nemocnici, opřel se o sloup a čekal jsem dalších 8 minut, jelikož tam byl další polda 

dobře, čekal jsem před nemocnicí víc jak 10 minut a tak jsem prostě odešel, běžel jsem tedy do Las Venturas k memu baráku kde jsem  se odpojil

dokonce jsem si koupil i mýtné, dohromady mi to trvalo asi 3 minuty a žádná RP akce neprobíhala

Závěr
Takže klasicky závěr, chtěl bych podrobnější vysvětlení od Holyska, byl bych rád taktéž o zkrácení nebo o unban, jelikož si myslím že to je neprávem, ale nedá se nic dělat.. Zatím ahoj čau.

7.10.2023 13:59

Dobře, tvrdíš mi tu, že si stál před nemocnicí a jakmile přijela PSA, tak si začal zdrhat. A co takové následky po injuries? Policisté ti dali PK (zbraní), tebe převezou do nemocnice a jakmile je uvidíš, tak začneš zdrhat? Já nevím, ale podle mě bys aspoň ležel na nějaké té JIPce nebo něco. Je nesmysl, abys měl střelné zranění a hned co uvidíš PSA, tak začneš zdrhat. Žádost o unban i zkrácení ti zamítám.