Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost O unban - Ignorace /rdo - @Keksík


jan38

Hráč

41
7.10.2023 17:20, naposledy upraveno 7.10.2023 17:52 uživatelem jan38

Zdravím dostal jsem ban na 2 hodiny za ignorovaní /rdo

/rdo jsem dostal jak reagoval airbag po přejetí osoby kterou jsem laicky nejak chel ošetřit a podal jsem i sám report na passive ZZS protože sám to odmitnul ( Odmítnutí ZZS??)

když jsem tam jel nejel jsem tam jako IC ale jako Passive ZZS jelikož PSA melo povolení k Passive ZZS v Los santos a já dobrovolen jsem človeka odvezl do nemocnice, čili moje auto by realne furt bylo v los santos a jelo jinou cestou. zde zasílám logy a nechám je veřejně

 

https://leosight.cz/logs/sMgb2MeihR/327cc00f37f4

https://leosight.cz/logs/iuBhzzQfws/7721c1721543

 

Je tam krasne videt jak v 16:46 byla povolene passive zzs na hrače Thomase Smoke, ja se sám přihlasil o jeho odvoz do nemocnice to tam je v localu taky napsane, tudíž moej auto a moje postava správně IC pokračuje dál ve své ceste to jsem mel na Black Angels,

Tak jsem odvezl Thomase Smoka do nemocnice a po ceste se na jednou Julie objevila pod mími koli

 

Jak mám reagovat jake zranění má moje postava když IC tam byla sanitka 

 

@Keksik

7.10.2023 17:51

Ahoj, tak já se ti rovnou vyjádřím. Ty se vlastně nemáš ani co nabízet že někoho odvezeš jako passive záchranka, ano vyjimky jsou třeba IZS složky. Takže nic jako že tvoje vozidlo bylo někde na Black Angels není, prostě jsi byl tam kde byla tvoje postava a tvé vozidlo. Pokud jsi mu chtěl zařídit odvoz do nemocnice neboli ten tvůj "passive ZZS" stačilo si podat report s žádostí o teleportování do nemocnice.

Takže jsi byl prostě součásti nehody a nereagoval jsi na /rdo což mi bylo doloženo i logem, kdy ti to dotyčná osoba 2x poslala a ty jsi mu místo toho začal něco psát do PMky.

A tvé výmluvy typu jsou opravdu neadekvátní.

Za mě tam prostě to porušení je a ty jsi tam normálně IC byl. Pokud nesouhlasíš s mým rozhodnutím odkážu tě na stížnost pro AT.


Powered by LeoSight IFS
LT~25