Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

DM 10 Dní


RomanSuper

Hráč

7
8.10.2023 16:31

Zdravím peknu nedelú pánovy Holyskovi rad bých ho chťel požádať o UB za {DM I10 dní} som si istý že to čo sme robilí asi se delát nemá tak bých poprosíl o odpustenie čo sa stálo a ked ták vyriešit niaku inou možnostou.

 

:vysvetlenie- Kamoš nám písal do vysielačky že či sa mu dá pomocť vykropíť policajtov tak sme šli mezdi tým mu davali traffic stop tak sme došlí a ja se postavíl na auto a z dálky sem začel po nem strílet najprv sme myslelí že se nic nedeje ale pak sem si aj ja uvedomíl že sem to nemel delát.

Pánovi @Holysek,pan policajt se ješte jednou ospravedlnují ze to že sem trošku nerozmyšlel a dokazil som RP díky za pochopení. 

8.10.2023 16:38

Střílet po policistovi kvůli traffic stopu se prostě nedělá a u nás se to trestá. Doufám, že ses za ty 4 dny ponaučil a už to dělat nebudeš. Ban máš zkrácený na 1 den. Nezklam mě.


Powered by LeoSight IFS
LT~20